Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pindui red army pimonte
pipo def mod 2 Tactiek zio pino 1
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 36.4
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Plaček onderschept slim de pass. Londoño Restrepo verovert de bal door een tackle van achteren. Londoño Restrepo met een sublieme pass. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Londoño Restrepo neemt de hoekschop. Meio Campista maakt een snoekduik en kopt de bal. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Zamparini probeert naar een medespeler te passen. Cimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumcajs begaat een overtreding. Rumcajs krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Londoño Restrepo kopt de bal weg. Reilly is nu in balbezit. Pescetto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pescetto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pescetto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Reilly raakt geblesseerd tijdens het duel. Koszora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meio Campista kopt de bal weg. Reilly rent richting de bal. Reilly draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Plaček kopt de bal weg. Londoño Restrepo rent richting de bal. Londoño Restrepo haalt uit met een fantastische trap. Meio Campista springt en kopt de bal. Rąbek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 1:0

42e minuut.
Londoño Restrepo met een sublieme pass. Rumcajs rent richting de bal. Rumcajs geeft een hoge lob. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista schiet op doel. Rąbek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 2:0

45e minuut.
Daar is Cimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meio Campista rent richting de bal. Cimini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meio Campista raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rumcajs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hirt rent richting de bal. Hirt draait met de bal, schiet en ... Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 46%, red army pimonte 54%.
pindui - red army pimonte 2:0

46e minuut.
Londoño Restrepo geeft een hoge lob. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusin geeft een hoge lob. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Koszora met een sublieme pass. Meio Campista is nu in balbezit. Meio Campista geeft een lange en hoge pass. Hirt is nu in balbezit. Hirt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Daar is Rimondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt rent richting de bal. Hirt schiet op doel. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Tiitta probeert naar een medespeler te passen. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt geeft de bal voor. Reilly rent richting de bal. Reilly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 3:0

57e minuut.
Koszora passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hirt de bal. Reilly rent richting de bal. Reilly draait met de bal, schiet en ... Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 4:0

65e minuut.
Tiitta speelt de bal door. Londoño Restrepo met een sublieme pass. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 5:0

68e minuut.
Rumcajs rent richting de bal. Port tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rumcajs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meio Campista met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Hirt de bal. Hirt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 6:0

76e minuut.
Koszora geeft een lange en hoge pass. Hirt rent richting de bal. Hirt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reilly de bal. Reilly draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 7:0

78e minuut.
Rumcajs rent richting de bal. Rumcajs geeft een hoge lob. Reilly rent richting de bal. Reilly haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 8:0

84e minuut.
Taroni trapt de bal weg van het doel. Koszora kopt de bal weg. Rimondo heeft problemen om de bal te vangen. Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Reilly haalt uit met een fantastische trap. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pindui - red army pimonte 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pindui 32%, red army pimonte 68%.
pindui - red army pimonte 9:0