Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real British uc Camogliese
442 Tactiek newq
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Bouaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouaron geeft de bal voor. Beato kopt de bal weg. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebes met een snelle inworp. Cortie is nu in balbezit. Cortie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - uc Camogliese 0:1

11e minuut.
Spruyt heeft problemen om de bal te vangen. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Spruyt verovert de bal door een tackle van achteren. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Sebes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özertan passt de bal zonder na te denken. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gawlicki passt de bal zonder na te denken. Özertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw met een sublieme pass. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cotoviţchi rent richting de bal. Soetekouw onderschept slim de pass. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bryce rent richting de bal. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Cortie heeft problemen om de bal te vangen. Cortie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Cotoviţchi geeft een hoge lob. Grzegorzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Filipović de bal. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cortie is nu in balbezit. Cortie haalt uit met een fantastische trap. Dardaryan met een sublieme pass. Bryce controleert de bal met de borst. Bryce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 61%, uc Camogliese 39%.
Real British - uc Camogliese 0:1

48e minuut.
Dardaryan geeft een hoge lob. Inworp. Sebes met de inworp. Soetekouw speelt de bal door. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Beato speelt de bal door. Sanguinetti is nu in balbezit. Sanguinetti geeft een hoge lob. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - uc Camogliese 0:2

55e minuut.
Beato verovert de bal door een tackle van achteren. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipović geeft een hoge lob. Bryce rent richting de bal. Bryce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Soetekouw speelt de bal door. Cortie is nu in balbezit. Spruyt begaat een overtreding. Spruyt krijgt een gele kaart. Cortie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özertan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bryce heeft problemen om de bal te vangen. Bryce draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg.

65e minuut.
Dardaryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebes met een snelle inworp. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Daar is Bryce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortie rent richting de bal. Bouaron is nu in balbezit. Cortie verovert de bal door een tackle van achteren. Cortie haalt uit met een fantastische trap. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - uc Camogliese 0:3

69e minuut.
Cortie rent richting de bal. Cortie probeert naar een medespeler te passen. Bryce rent richting de bal. Bryce haalt uit met een fantastische trap. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Soetekouw geeft de bal voor. Cortie springt en kopt de bal. Bryce rent richting de bal. Bryce haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato onderschept slim de pass. Beato passt de bal met de wreef. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dardaryan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sebes met een snelle inworp. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 71%, uc Camogliese 29%.
Real British - uc Camogliese 0:3