Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM Funky Boys
4213 Tactiek ISABELL
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Tuiskula passt de bal met de wreef. Janatka is nu in balbezit. Janatka passt de bal met de wreef. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. Popol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Janatka rent richting de bal. Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkutis geeft de bal voor. Karafa rent richting de bal. Karafa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lubrani geeft de bal voor. Villoldo probeert de bal met de borst te controleren. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Funky Boys 0:1

22e minuut.
Gacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacha passt de bal in één keer door. Tuiskula speelt de bal door. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Villoldo met een sublieme pass. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto probeert naar een medespeler te passen. Karafa is nu in balbezit. Karafa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tuiskula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chwalony komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Benalcazar is nu in balbezit. Kurkutis rent richting de bal. Benalcazar verovert de bal door een tackle van achteren. Benalcazar schiet op doel. Popol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Funky Boys 0:2

28e minuut.
Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis geeft een lange en hoge pass. Karafa kopt de bal weg. Manco rent richting de bal. Manco haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 54%, Funky Boys 46%.
GI@NTEAM - Funky Boys 0:2

47e minuut.
do Baleal kopt de bal weg. Gacha probeert naar een medespeler te passen. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco rent richting de bal. Manco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka passt de bal zonder na te denken. Chwalony probeert naar een medespeler te passen. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Coto kopt de bal weg. Gacha probeert de bal met de borst te controleren. Berglund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berglund krijgt een gele kaart. Bazan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Okçun komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lubrani is nu in balbezit. Lubrani geeft een hoge lob. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar schiet op doel. Popol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 42%, Funky Boys 58%.
GI@NTEAM - Funky Boys 0:2