Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uc Camogliese red army pimonte
arrembaggio Tactiek zio pino 1
65% Balbezit 35%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Wielopolski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cortie de bal. Port geeft een hoge lob. Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - red army pimonte 0:1

18e minuut.
Beato passt de bal met de wreef. Soetekouw is nu in balbezit. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Cortie is nu in balbezit. Cortie haalt uit met een fantastische trap. Rąbek bokst de bal weg.

27e minuut.
Soetekouw met een sublieme pass. Bryce rent richting de bal. Bryce geeft een lange en hoge pass. Sebes is nu in balbezit. Sebes draait met de bal, schiet en ... Rąbek bokst de bal weg.

35e minuut.
Grzegorzewski passt de bal zonder na te denken. Filipović geeft een lange en hoge pass. Bryce is nu in balbezit. Bryce draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uc Camogliese - red army pimonte 1:1

41e minuut.
Grzegorzewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García de los Salmones komt het veld opgelopen. Cimini met de inworp. Lapenna geeft een lange en hoge pass. Agani springt en kopt de bal. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Özertan geeft de bal voor. Gusin rent richting de bal. Gusin geeft een lange en hoge pass. Bryce is nu in balbezit. Bryce schiet op doel. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortie is nu in balbezit. Cortie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - red army pimonte 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 48%, red army pimonte 52%.
uc Camogliese - red army pimonte 2:1

51e minuut.
García de los Salmones passt de bal in één keer door. Soetekouw bereikt de bal nog maar net als eerste. Soetekouw passt de bal zonder na te denken. Bryce is nu in balbezit. Bryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Özertan probeert naar een medespeler te passen. Soetekouw is nu in balbezit. Özertan rent richting de bal. Özertan schiet op doel. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Özertan passt de bal met de wreef. Bryce is nu in balbezit. Gusin rent richting de bal. Bryce onderschept slim de pass. Bryce haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Rąbek trapt de bal weg. Beato kopt de bal weg. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortie haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - red army pimonte 3:1

76e minuut.
Doeltrap. Rąbek trapt de bal weg van het doel. Özertan kopt de bal weg. Gusin heeft problemen om de bal te vangen. Bryce is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gusin trapt de bal weg. Klungelig pakt Beato de bal. Beato geeft een lange en hoge pass. Cortie bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortie haalt uit met een fantastische trap. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bryce is nu in balbezit. Bryce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - red army pimonte 4:1

88e minuut.
Filipović is nu in balbezit. Filipović geeft een hoge lob. Sebes is nu in balbezit. Sebes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
uc Camogliese - red army pimonte 5:1

89e minuut.
Daar is Agani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani is nu in balbezit. Bryce onderschept slim de pass. Bryce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uc Camogliese 31%, red army pimonte 69%.
uc Camogliese - red army pimonte 5:1