Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red army pimonte uc Camogliese
zio pino 1 Tactiek Ferguson
32% Balbezit 68%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.2 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten solid
good Passen very good
average Verdedigen very good


4e minuut.
Rimondo geeft een lange en hoge pass. François bereikt de bal nog maar net als eerste. François geeft de bal voor. Bryce is nu in balbezit. Bryce draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Viera onderschept slim de pass. García Díaz is nu in balbezit. García Díaz passt de bal in één keer door. Camarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarda geeft een lange en hoge pass. Rąbek bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Vodník speelt de bal door. François bereikt de bal nog maar net als eerste. François probeert naar een medespeler te passen. Bryce rent richting de bal. Bryce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bryce geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pescetto de bal. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:1

14e minuut.
Moggia passt de bal met de wreef. Bryce rent richting de bal. Met opzet legt Gusin zijn tegenspeler op de grond. Gusin krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Lapenna geeft een hoge lob. Ślusarski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yorgancı. Yorgancı krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lapenna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gusin de bal. Pescetto met een sublieme pass. Plaček heeft problemen om de bal te vangen. Moggia rent richting de bal. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:2

21e minuut.
García Díaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viera probeert naar een medespeler te passen. Bryce is nu in balbezit. Bryce haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
García Díaz geeft een lange en hoge pass. Bryce is nu in balbezit. Gusin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryce is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bryce zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bryce is nu in balbezit. Bryce geeft de bal voor. Klungelig pakt Lapenna de bal. Moggia is nu in balbezit. Moggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:3

34e minuut.
Stijnen geeft de bal voor. Cimini kopt de bal weg. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Moggia verovert de bal door een tackle van achteren. Moggia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Tringov passt de bal met de wreef. Stijnen geeft een hoge lob. Moggia kopt de bal weg. Bryce is nu in balbezit. Bryce schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 79%, uc Camogliese 21%.
red army pimonte - uc Camogliese 0:3

57e minuut.
François is nu in balbezit. François geeft een lange en hoge pass. Camarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarda haalt uit met een fantastische trap. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:4

67e minuut.
Inworp. Cimini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lapenna met een sublieme pass. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce draait met de bal, schiet en ... Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bryce geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moggia is nu in balbezit. Moggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:5

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rąbek niet meer kan verder spelen. Pisanelli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
François is nu in balbezit. François speelt de bal door. Bryce rent richting de bal. Bryce haalt uit met een fantastische trap. Pisanelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
François raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beato komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Vodník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodník passt de bal zonder na te denken. Beato probeert naar een medespeler te passen. Bryce is nu in balbezit. Bryce haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Vodník rent richting de bal. Vodník geeft de bal voor. Bryce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - uc Camogliese 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 77%, uc Camogliese 23%.
red army pimonte - uc Camogliese 0:6