Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Boys red army pimonte
ISABELL Tactiek zio pino 1
62% Balbezit 38%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 37.5
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Plaček geeft de bal voor. Ślusarski kopt de bal weg. Shiskov onderschept slim de pass. Agani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agani haalt uit met een fantastische trap. Kurmanovich bokst de bal weg.

13e minuut.
Berglund kan de bal niet met de borst controleren. Berglund probeert naar een medespeler te passen. Rimondo heeft problemen om de bal te vangen. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Lubrani geeft een hoge lob. Janatka kopt de bal weg. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Lubrani de bal. Port is nu in balbezit. Port speelt de bal door. Agani rent richting de bal. Agani schiet op doel. Kurmanovich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Benalcazar passt de bal zonder na te denken. Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka passt de bal met de wreef. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani schiet op doel. Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 48%, red army pimonte 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Funky Boys - red army pimonte 0:0

49e minuut.
Lubrani rent richting de bal. Lubrani passt de bal met de wreef. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - red army pimonte 1:0

54e minuut.
Gusin verovert de bal door een tackle van achteren. Gusin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lubrani de bal onder controle te krijgen. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Berglund kan de bal niet met de borst controleren. Ślusarski is nu in balbezit. Ślusarski passt de bal zonder na te denken. Zamparini bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamparini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Tuiskula geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pescetto de bal. Tuiskula speelt de bal door. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Janatka is nu in balbezit. Janatka schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - red army pimonte 2:0

81e minuut.
Gusin is nu in balbezit. Gusin geeft een lange en hoge pass. Zamparini probeert de bal aan de voet te houden. Janatka rent richting de bal. Janatka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Plaček is nu in balbezit. Plaček geeft een lange en hoge pass. Lugo kopt de bal weg. Benalcazar probeert de bal met de borst te controleren. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 45%, red army pimonte 55%.
Funky Boys - red army pimonte 2:0