Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it Real British
xxx_2022_442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 44.3
outstanding Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Terreri onderschept slim de pass. Terreri passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ţugulea passt de bal in één keer door. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent is nu in balbezit. van Lent schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea speelt de bal door. van Lent heeft problemen om de bal te vangen. van Lent draait met de bal, schiet en ... Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 1:0

20e minuut.
Morris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţugulea met een snelle inworp. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
van Lent heeft problemen om de bal te vangen. van Lent passt de bal met de wreef. Ţugulea rent richting de bal. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 2:0

25e minuut.
İncebelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Landín de bal. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 3:0

27e minuut.
Mordal probeert naar een medespeler te passen. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín passt de bal met de wreef. van Lent is nu in balbezit. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
van Lent onderschept slim de pass. van Lent passt de bal met de wreef. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Terreri onderschept slim de pass. Terreri probeert naar een medespeler te passen. Ujdur met een sublieme pass. İncebelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Landín passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent draait met de bal, schiet en ... Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 4:0

45e minuut.
Bouaron verovert de bal door een tackle van achteren. Bouaron probeert naar een medespeler te passen. Mizia rent richting de bal. Mizia geeft de bal voor. Barczewski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 47%, Real British 53%.
gicasoft.it - Real British 4:1

54e minuut.
Dardaryan geeft een lange en hoge pass. Anemodouras kopt de bal weg. İncebelli is nu in balbezit. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ţugulea met een sublieme pass. van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal in één keer door. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mizia heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tigulea. Mizia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouaron met een snel genomen vrije trap. Daar is Terreri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel. Popajewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doeltrap. Bonardi trapt de bal weg. Kompany kopt de bal weg. Mizia heeft problemen om de bal te vangen. Mizia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mordal probeert naar een medespeler te passen. İncebelli rent richting de bal. Mizia is nu in balbezit. İncebelli verovert de bal door een tackle van achteren. İncebelli geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Terreri kopt de bal weg. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín verovert de bal door een tackle van achteren. van Lent is nu in balbezit. van Lent schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - Real British 5:1

78e minuut.
Ţugulea passt de bal zonder na te denken. Daar is van Lent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Lent passt de bal zonder na te denken. Landín is nu in balbezit. Landín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
İncebelli met een sublieme pass. Landín rent richting de bal. Landín passt de bal met de wreef. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
İncebelli met een snelle inworp. Landín rent richting de bal. Wieprzęć legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Landín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. van Lent neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Anemodouras speelt de bal door. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea passt de bal in één keer door. van Lent is nu in balbezit. van Lent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
van Lent rent richting de bal. van Lent passt de bal met de wreef. Mordal speelt de bal door. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 31%, Real British 69%.
gicasoft.it - Real British 5:1