Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM pindui
4213 Tactiek pipo def mod 2
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
Coto passt de bal met de wreef. Gacha is nu in balbezit. Gacha passt de bal in één keer door. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa draait met de bal, schiet en ... Topcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Árva verovert de bal door een tackle van achteren. Árva geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polić-Kamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dzirneklis geeft een hoge lob. Topcia bokst de bal weg. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - pindui 1:0

30e minuut.
Tiitta met een sublieme pass. Sezen geeft een lange en hoge pass. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacha is nu in balbezit. Gacha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Villoldo passt de bal zonder na te denken. Coto probeert naar een medespeler te passen. Suzzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis onderschept slim de pass. Dzirneklis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rumcajs probeert naar een medespeler te passen. Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Villoldo maakt een afschuwelijke overtreding. Villoldo krijgt een gele kaart. Hirt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rumcajs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista schiet op doel. Popol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 47%, pindui 53%.
GI@NTEAM - pindui 1:0

48e minuut.
Le Du zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Polić-Kamov. Polić-Kamov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Dzirneklis met een sublieme pass. Coto probeert naar een medespeler te passen. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - pindui 2:0

59e minuut.
Kurkutis probeert naar een medespeler te passen. Polić-Kamov rent richting de bal. Polić-Kamov met een sublieme pass. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Topcia geeft een hoge lob. Polić-Kamov rent richting de bal. Polić-Kamov geeft een hoge lob. Gacha is nu in balbezit. Gacha schiet op doel. Topcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Acero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen geeft een hoge lob. Karafa controleert de bal met de borst. Karafa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Klungelig pakt Kurkutis de bal. Kurkutis met een sublieme pass. Polić-Kamov probeert naar een medespeler te passen. Karafa is nu in balbezit. Karafa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - pindui 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 41%, pindui 59%.
GI@NTEAM - pindui 3:0