Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nondimeno uc Camogliese
OFFOFFcrn7 Tactiek 541tp
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.8 gemiddelde waardering 54.5
outstanding Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Patetta met een snelle inworp. Sebes is nu in balbezit. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni geeft de bal voor. Metra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Messerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta is nu in balbezit. Patetta passt de bal met de wreef. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Soetekouw rent richting de bal. Drewniak onderschept slim de pass. Drewniak geeft de bal voor. Metra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - uc Camogliese 1:0

18e minuut.
Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pantoni de bal. Pantoni geeft een hoge lob. Metra krijgt zijn hoofd ertegen. Wielopolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Özertan met een sublieme pass. Patetta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pantoni de bal. Pantoni geeft de bal voor. Viera kopt de bal weg. Wielopolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Połomski de bal. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta onderschept slim de pass. Patetta speelt de bal door. Klungelig pakt Pantoni de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pantoni is nu in balbezit. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Frolo is nu in balbezit. Metra is nu in balbezit. Metra draait met de bal, schiet en ... Wielopolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo rent richting de bal. Frolo passt de bal met de wreef. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Potestà kopt de bal weg. Sebes speelt de bal door. Potestà rent richting de bal. Potestà geeft een hoge lob. Metra maakt een snoekduik en kopt de bal. Wielopolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vodník bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patetta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frolo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 26%, uc Camogliese 74%.
nondimeno - uc Camogliese 1:0

49e minuut.
Potestà geeft een hoge lob. Pantoni is nu in balbezit. Filipović begaat een overtreding. Filipović krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Metra passt de bal met de wreef. Daar is Pantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoni geeft de bal voor. Frolo is nu in balbezit. Frolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - uc Camogliese 2:0

60e minuut.
Barbieri met een sublieme pass. Patetta speelt de bal door. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - uc Camogliese 3:0

62e minuut.
Whitham geeft een hoge lob. Pantoni rent richting de bal. Filipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Wielopolski bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Pantoni de bal. Filipović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frolo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wielopolski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nondimeno - uc Camogliese 4:0

68e minuut.
Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Daar is Frolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel. Połomski probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Messerli passt de bal in één keer door. Metra is nu in balbezit. Sebes rent richting de bal. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Özertan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo verovert de bal door een tackle van achteren. Frolo geeft een hoge lob. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stijnen heeft problemen om de bal te vangen. Metra rent richting de bal. Metra passt de bal in één keer door. Frolo rent richting de bal. Frolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Potestà speelt de bal door. Gajdziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryce rent richting de bal. Bryce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 25%, uc Camogliese 75%.
nondimeno - uc Camogliese 4:0