Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gicasoft.it red army pimonte
xxx_2022_442 Tactiek zio pino 1
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.8 gemiddelde waardering 37.4
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


13e minuut.
van Lent is nu in balbezit. Tigulea rent richting de bal. Tigulea geeft een hoge lob. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Plaček bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras verovert de bal door een tackle van achteren. Anemodouras passt de bal in één keer door. van Lent is nu in balbezit. van Lent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Selymes is nu in balbezit. Selymes geeft de bal voor. Anemodouras kopt de bal weg. Daar is Landín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landín draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mordal rent richting de bal. Mordal geeft de bal voor. Klungelig pakt Landín de bal. Landín schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 1:0

27e minuut.
Ujdur is nu in balbezit. Ujdur geeft een lange en hoge pass. Tigulea kopt de bal weg. van Lent is nu in balbezit. van Lent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Agani de bal. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea passt de bal zonder na te denken. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
İncebelli rent richting de bal. İncebelli passt de bal met de wreef. Tigulea met een sublieme pass. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Port kan de bal niet met de borst controleren. Mordal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordal geeft de bal voor. Landín is nu in balbezit. Landín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 2:0

39e minuut.
Rimondo verovert de bal door een tackle van achteren. Lapenna met een sublieme pass. Plaček is nu in balbezit. Anemodouras onderschept slim de pass. Anemodouras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anemodouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Anemodouras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 3:0

45e minuut.
Rąbek met een sublieme pass. Ţugulea kopt de bal weg. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín rent richting de bal. Landín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 37%, red army pimonte 63%.
gicasoft.it - red army pimonte 4:0

48e minuut.
Landín is nu in balbezit. van Lent is nu in balbezit. Landín rent richting de bal. Landín schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 5:0

50e minuut.
Plaček bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaček passt de bal zonder na te denken. Landín bereikt de bal nog maar net als eerste. Landín draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tigulea rent richting de bal. Daar is Tigulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tigulea passt de bal zonder na te denken. van Lent rent richting de bal. van Lent haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Rąbek trapt de bal weg van het doel. Ţugulea kopt de bal weg. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mordal probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea met een sublieme pass. İncebelli probeert naar een medespeler te passen. Anemodouras rent richting de bal. Anemodouras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Tigulea geeft een lange en hoge pass. Plaček probeert de bal aan de voet te houden. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 6:0

67e minuut.
İncebelli heeft problemen om de bal te vangen. İncebelli geeft een hoge lob. van Lent is nu in balbezit. van Lent draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 7:0

73e minuut.
Tigulea rent richting de bal. Tigulea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert van Lent de bal onder controle te krijgen. Landín rent richting de bal. Landín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
İncebelli met een sublieme pass. Lapenna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anemodouras. Anemodouras krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ţugulea passt de bal zonder na te denken. İncebelli geeft een lange en hoge pass. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 8:0

82e minuut.
Agani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ślusarski de bal onder controle te krijgen. Terreri probeert naar een medespeler te passen. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tigulea rent richting de bal. Tigulea geeft de bal voor. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 9:0

86e minuut.
Klungelig pakt Anemodouras de bal. Anemodouras speelt de bal door. Pescetto rent richting de bal. Landín onderschept slim de pass. Landín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ţugulea kopt de bal weg. Pescetto heeft problemen om de bal te vangen. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 10:0

90e minuut.
Klungelig pakt Ţugulea de bal. Ţugulea probeert naar een medespeler te passen. İncebelli geeft een lange en hoge pass. Landín is nu in balbezit. Landín draait met de bal, schiet en ... Rąbek bokst de bal weg. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. van Lent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gicasoft.it - red army pimonte 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gicasoft.it 27%, red army pimonte 73%.
gicasoft.it - red army pimonte 11:0