Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Boys Real British
ISABELL Tactiek 442
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
31 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Janatka rent richting de bal. Janatka geeft een lange en hoge pass. Benalcazar springt en kopt de bal. Morris onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lugo kopt de bal weg. Cristaldi is nu in balbezit. Lubrani is nu in balbezit. Janatka geeft een hoge lob. Benalcazar krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lubrani passt de bal zonder na te denken. Lugo is nu in balbezit. Janatka speelt de bal door. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Shiskov de bal. Cotoviţchi rent richting de bal. Chwalony speelt de bal door. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani passt de bal in één keer door. Janatka met een sublieme pass. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Morris geeft een lange en hoge pass. Mizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizia met een sublieme pass. Kompany rent richting de bal. Kompany schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Benalcazar de bal. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 2:0

31e minuut.
Mizia geeft een hoge lob. Kazulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi begaat een overtreding. Cotoviţchi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lubrani heeft problemen om de bal te vangen. Cenamor is nu in balbezit. Cenamor speelt de bal door. Cotoviţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotoviţchi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Janatka speelt de bal door. Benalcazar heeft problemen om de bal te vangen. Benalcazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Benalcazar heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dardaryan. Benalcazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Janatka wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 3:0

40e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo passt de bal zonder na te denken. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony geeft de bal voor. Benalcazar springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 35%, Real British 65%.
Funky Boys - Real British 3:0

49e minuut.
Dankerlui geeft een hoge lob. Chwalony kopt de bal weg. Klungelig pakt Morris de bal. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Chwalony geeft een lange en hoge pass. Lubrani kopt de bal weg. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berglund passt de bal met de wreef. Lugo met een sublieme pass. Janatka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benalcazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benalcazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bonardi trapt de bal weg. Lubrani geeft de bal voor. Benalcazar kopt de bal weg. Janatka is nu in balbezit. Janatka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Bonardi met een sublieme pass. Berglund kopt de bal weg. Janatka met een sublieme pass. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janatka geeft de bal voor. Lubrani kopt de bal weg. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janatka geeft een lange en hoge pass. Lubrani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benalcazar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 4:0

66e minuut.
Lubrani passt de bal met de wreef. Chwalony rent richting de bal. Chwalony geeft een lange en hoge pass. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal in één keer door. Daar is Kazulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cotoviţchi is nu in balbezit. Cotoviţchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Janatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Janatka met een sublieme pass. Morris rent richting de bal. Benalcazar verovert de bal door een tackle van achteren. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lubrani met een sublieme pass. Klungelig pakt Janatka de bal. Janatka passt de bal zonder na te denken. Benalcazar is nu in balbezit. Benalcazar haalt uit met een fantastische trap. Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 5:0

82e minuut.
Dardaryan kopt de bal weg. Mizia probeert de bal met de borst te controleren. Lugo speelt de bal door. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Cotoviţchi de bal onder controle te krijgen. Berglund geeft de bal voor. Morris kopt de bal weg. Daar is Janatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janatka speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Berglund verovert de bal door een tackle van achteren. Berglund geeft een hoge lob. Benalcazar rent richting de bal. Benalcazar schiet op doel. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Real British 6:0

88e minuut.
Janatka neemt de hoekschop. Bonardi met een sublieme pass. Chwalony kopt de bal weg. Benalcazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benalcazar draait met de bal, schiet en ... Bonardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 29%, Real British 71%.
Funky Boys - Real British 6:0