Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red army pimonte nondimeno
zio pino 1 Tactiek OFFOFFcrn7
37% Balbezit 63%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 64.5
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Lapenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapenna geeft de bal voor. Whitham rent richting de bal. Ślusarski onderschept slim de pass. Ślusarski haalt uit met een fantastische trap. Eggenstein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Whitham rent richting de bal. Whitham met een sublieme pass. Frolo is nu in balbezit. Metra rent richting de bal. Metra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Frolo de bal. Barbieri rent richting de bal. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Metra rent richting de bal. Metra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Patetta neemt de hoekschop. Lapenna kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Pantoni de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Metra maakt een snoekduik en kopt de bal. Rąbek bokst de bal weg.

11e minuut.
Messerli geeft een hoge lob. Pescetto heeft problemen om de bal te vangen. Metra rent richting de bal. Metra draait met de bal, schiet en ... Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta passt de bal in één keer door. Pantoni rent richting de bal. Pantoni schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Metra de bal. Metra schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta passt de bal met de wreef. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni geeft de bal voor. Metra probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:1

17e minuut.
Whitham geeft de bal voor. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Metra springt en kopt de bal. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pantoni rent richting de bal. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni geeft een lange en hoge pass. Frolo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Patetta met de inworp. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni speelt de bal door. Patetta heeft problemen om de bal te vangen. Patetta geeft de bal voor. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak geeft een lange en hoge pass. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 67%, nondimeno 33%.
red army pimonte - nondimeno 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Patetta de bal. Patetta met een sublieme pass. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:3

51e minuut.
Patetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta passt de bal met de wreef. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Patetta neemt de hoekschop. Frolo kopt de bal weg. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Port probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Patetta rent richting de bal. Patetta passt de bal zonder na te denken. Pantoni rent richting de bal. Pantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:4

57e minuut.
Patetta is nu in balbezit. Patetta met een sublieme pass. Frolo speelt de bal door. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:5

59e minuut.
Pescetto speelt de bal door. Rimondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra verovert de bal door een tackle van achteren. Metra heeft problemen om de bal te vangen. Metra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Metra is nu in balbezit. Metra passt de bal zonder na te denken. Frolo is nu in balbezit. Frolo schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Drewniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak met een sublieme pass. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni schiet op doel. Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cimini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimini geeft een lange en hoge pass. Drewniak kopt de bal weg. Barbieri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Plaček geeft de bal voor. Whitham kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri geeft de bal voor. Metra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:6

73e minuut.
Pantoni is nu in balbezit. Pantoni met een sublieme pass. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:7

74e minuut.
Cimini rent richting de bal. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra passt de bal in één keer door. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri probeert naar een medespeler te passen. Frolo rent richting de bal. Metra is nu in balbezit. Metra draait met de bal, schiet en ... Rąbek bokst de bal weg.

80e minuut.
Gusin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patetta met een snelle inworp. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cimini is nu in balbezit. Drewniak verovert de bal door een tackle van achteren. Drewniak probeert naar een medespeler te passen. Frolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gusin is nu in balbezit. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:8

83e minuut.
Patetta passt de bal in één keer door. Pantoni rent richting de bal. Pantoni geeft een hoge lob. Frolo is nu in balbezit. Frolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:9

85e minuut.
Daar is Agani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metra met een sublieme pass. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Messerli onderschept slim de pass. Messerli geeft de bal voor. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
red army pimonte - nondimeno 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red army pimonte 76%, nondimeno 24%.
red army pimonte - nondimeno 0:10