Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real British GI@NTEAM
442 Tactiek 4213
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 57.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Coto is nu in balbezit. Coto passt de bal met de wreef. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco onderschept slim de pass. Manco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Karafa passt de bal met de wreef. Manco rent richting de bal. Dardaryan rent richting de bal. Manco onderschept slim de pass. Manco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dzirneklis kopt de bal weg. Polić-Kamov heeft problemen om de bal te vangen. Coto rent richting de bal. Coto geeft een hoge lob. Manco springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bouaron met een sublieme pass. Coto probeert de bal aan de voet te houden. Polić-Kamov probeert naar een medespeler te passen. Karafa rent richting de bal. Karafa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Talapa verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Cenamor met een snelle inworp. Gawlicki heeft problemen om de bal te vangen. Gawlicki geeft een hoge lob. Popol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Polić-Kamov met een sublieme pass. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto passt de bal met de wreef. Karafa probeert de bal met de borst te controleren. Karafa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Karafa rent richting de bal. Karafa geeft een lange en hoge pass. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - GI@NTEAM 0:1

36e minuut.
Karafa springt en kopt de bal. Dardaryan kopt de bal weg. Gawlicki speelt de bal door. Coto is nu in balbezit. Coto haalt uit met een fantastische trap. Bonardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 64%, GI@NTEAM 36%.
Real British - GI@NTEAM 0:1

46e minuut.
Gruszecki probeert naar een medespeler te passen. Manco rent richting de bal. Bouaron begaat een overtreding. Manco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coto wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mizia speelt de bal door. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis passt de bal zonder na te denken. Manco rent richting de bal. Manco draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Coto rent richting de bal. Coto met een sublieme pass. Polić-Kamov speelt de bal door. Klungelig pakt Manco de bal. Manco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cenamor geeft een hoge lob. Mizia is nu in balbezit. Mizia speelt de bal door. Kompany is nu in balbezit. Kompany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Du bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Du speelt de bal door. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cotoviţchi rent richting de bal. Talapa verovert de bal door een tackle van achteren. Talapa speelt de bal door. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Villoldo geeft een hoge lob. Bouaron speelt de bal door. Cristaldi heeft problemen om de bal te vangen. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 60%, GI@NTEAM 40%.
Real British - GI@NTEAM 0:1