Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM Real British
4213 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 45.1
formidable Schieten adequate
solid Passen good
formidable Verdedigen good


11e minuut.
Jordáki rent richting de bal. Morris rent richting de bal. Jordáki verovert de bal door een tackle van achteren. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa schiet op doel. Bonardi bokst de bal weg. Manco rent richting de bal. Manco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 1:0

12e minuut.
Talapa passt de bal zonder na te denken. Dzirneklis rent richting de bal. Dzirneklis met een sublieme pass. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Bonardi trapt de bal weg. Bazan kopt de bal weg. Daar is Karafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karafa haalt uit met een fantastische trap. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Morris geeft de bal voor. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jordáki. Jordáki krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kurkutis passt de bal zonder na te denken. Bouaron kan de bal niet met de borst controleren. Dzirneklis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dzirneklis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Jordáki is nu in balbezit. Karafa is nu in balbezit. Karafa geeft de bal voor. Manco is nu in balbezit. Manco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 2:0

36e minuut.
Bouaron rent richting de bal. Manco onderschept slim de pass. Manco passt de bal zonder na te denken. Karafa is nu in balbezit. Karafa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Jordáki rent richting de bal. Jordáki speelt de bal door. Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Karafa schiet op doel. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Inworp. Dzirneklis met een snelle inworp. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki geeft een hoge lob. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 32%, Real British 68%.
GI@NTEAM - Real British 3:0

53e minuut.
Dzirneklis is nu in balbezit. Dzirneklis geeft de bal voor. Manco kopt de bal weg. Klungelig pakt Karafa de bal. Karafa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mizia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dzirneklis met een sublieme pass. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 4:0

60e minuut.
Mizia passt de bal in één keer door. Kompany is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le Du. Kompany is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mizia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cenamor verovert de bal door een tackle van achteren. Cenamor speelt de bal door. Kurkutis geeft een lange en hoge pass. Karafa rent richting de bal. Karafa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Morris rent richting de bal. Manco verovert de bal door een tackle van achteren. Manco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Karafa de bal. Karafa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzirneklis met een snelle inworp. Jordáki is nu in balbezit. Manco is nu in balbezit. Manco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wieprzęć rent richting de bal. Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan met een sublieme pass. Karafa is nu in balbezit. Karafa draait met de bal, schiet en ... Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel. Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Kurkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Kurkutis met een sublieme pass. Dzirneklis met een sublieme pass. Manco rent richting de bal. Manco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 5:0

78e minuut.
Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki speelt de bal door. Klungelig pakt Manco de bal. Manco haalt uit met een fantastische trap. Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki geeft de bal voor. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. Bonardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - Real British 6:0

87e minuut.
Jordáki passt de bal met de wreef. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis geeft een lange en hoge pass. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 33%, Real British 67%.
GI@NTEAM - Real British 6:0