Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GI@NTEAM red army pimonte
4213 Tactiek zio pino 1
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 37.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Talapa verovert de bal door een tackle van achteren. Talapa geeft een lange en hoge pass. Karafa kopt de bal weg. Klungelig pakt Coto de bal. Port geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lapenna is nu in balbezit. Lapenna passt de bal in één keer door. Zamparini probeert naar een medespeler te passen. Ślusarski rent richting de bal. Ślusarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cimini rent richting de bal. Polić-Kamov verovert de bal door een tackle van achteren. Polić-Kamov geeft een hoge lob. Karafa is nu in balbezit. Karafa draait met de bal, schiet en ... Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Coto passt de bal zonder na te denken. Dzirneklis rent richting de bal. Dzirneklis passt de bal zonder na te denken. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto draait met de bal, schiet en ... Rąbek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ślusarski rent richting de bal. Sezen onderschept slim de pass. Kurkutis geeft een hoge lob. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Coto heeft problemen om de bal te vangen. Coto geeft de bal voor. Gusin heeft problemen om de bal te vangen. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Plaček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel. Rąbek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 1:0

26e minuut.
Dzirneklis geeft een lange en hoge pass. Rimondo kopt de bal weg. Lapenna heeft problemen om de bal te vangen. Dzirneklis rent richting de bal. Dzirneklis schiet op doel. Rąbek bokst de bal weg.

33e minuut.
Polić-Kamov onderschept slim de pass. Polić-Kamov geeft een lange en hoge pass. Manco is nu in balbezit. Manco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 2:0

35e minuut.
Talapa geeft een lange en hoge pass. Coto kopt de bal weg. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco haalt uit met een fantastische trap. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 3:0

37e minuut.
Gusin is nu in balbezit. Coto is nu in balbezit. Coto passt de bal met de wreef. Manco is nu in balbezit. Manco schiet op doel. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lapenna de bal. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karafa is nu in balbezit. Karafa passt de bal in één keer door. Manco rent richting de bal. Manco schiet op doel. Rąbek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 4:0

44e minuut.
Coto is nu in balbezit. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco passt de bal met de wreef. Karafa rent richting de bal. Karafa haalt uit met een fantastische trap. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 34%, red army pimonte 66%.
GI@NTEAM - red army pimonte 4:0

48e minuut.
Kurkutis passt de bal met de wreef. Dzirneklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzirneklis speelt de bal door. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rąbek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manco is nu in balbezit. Manco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dzirneklis onderschept slim de pass. Dzirneklis geeft de bal voor. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 5:0

54e minuut.
Gusin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polić-Kamov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco draait met de bal, schiet en ... Rąbek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 6:0

55e minuut.
Talapa geeft een lange en hoge pass. Manco is nu in balbezit. Manco geeft een lange en hoge pass. Pescetto heeft problemen om de bal te vangen. Karafa verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 7:0

58e minuut.
Kurkutis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coto de bal. Coto geeft een hoge lob. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Polić-Kamov is nu in balbezit. Polić-Kamov geeft een hoge lob. Manco kopt de bal weg. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa draait met de bal, schiet en ... Rąbek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Daar is Cimini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polić-Kamov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Manco de bal. Manco haalt uit met een fantastische trap. Rąbek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GI@NTEAM - red army pimonte 8:0

88e minuut.
Kurkutis kopt de bal weg. Karafa kan de bal niet met de borst controleren. Gusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa onderschept slim de pass. Karafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GI@NTEAM 24%, red army pimonte 76%.
GI@NTEAM - red army pimonte 8:0