Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real British nondimeno
442 Tactiek OFFOFFcrn7
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 59.7
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Dardaryan geeft een hoge lob. Whitham is nu in balbezit. Whitham geeft een hoge lob. Pantoni is nu in balbezit. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gawlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Preci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Metra controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pantoni passt de bal met de wreef. Metra rent richting de bal. Metra haalt uit met een fantastische trap. Dardaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:1

7e minuut.
Pantoni passt de bal met de wreef. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni onderschept slim de pass. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Dardaryan de bal. Metra is nu in balbezit. Dardaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:3

16e minuut.
Patetta speelt de bal door. Daar is Pantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristaldi. Cristaldi krijgt een gele kaart. Pantoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preci met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preci probeert naar een medespeler te passen. Pantoni rent richting de bal. Met opzet legt Bouaron zijn tegenspeler op de grond. Bouaron krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Preci kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouaron de bal. Pantoni is nu in balbezit. Metra rent richting de bal. Metra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:4

19e minuut.
Bouaron is nu in balbezit. Pantoni onderschept slim de pass. Dardaryan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantoni neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:5

20e minuut.
Metra onderschept slim de pass. Metra passt de bal in één keer door. Barbieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Pantoni de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gajdziński geeft een hoge lob. Metra kopt de bal weg. Preci rent richting de bal. Preci geeft een hoge lob. Metra heeft problemen om de bal te vangen. Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Patetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patetta met een sublieme pass. Preci met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoni schiet op doel. Paal! Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:6

28e minuut.
Kompany rent richting de bal. Whitham verovert de bal door een tackle van achteren. Whitham geeft een hoge lob. Metra rent richting de bal. Metra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Patetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Patetta passt de bal zonder na te denken. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Preci speelt de bal door. Daar is Patetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patetta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pantoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoni draait met de bal, schiet en ... Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:7

34e minuut.
Gajdziński speelt de bal door. Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Pantoni rent richting de bal. Pantoni haalt uit met een fantastische trap. Bonardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Preci geeft de bal voor. Metra kopt de bal weg. Barbieri controleert de bal met de borst. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bonardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:8

40e minuut.
Gawlicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cotoviţchi de bal. Preci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Preci moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Preci schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

44e minuut.
Bouaron is nu in balbezit. Patetta verovert de bal door een tackle van achteren. Patetta passt de bal met de wreef. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 76%, nondimeno 24%.
Real British - nondimeno 0:9

52e minuut.
Pantoni speelt de bal door. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra schiet op doel. Dardaryan probeert de bal aan de voet te houden. Bonardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:10

54e minuut.
Doeltrap. Bonardi met een harde bal richting middenveld. Patetta kopt de bal weg. Metra is nu in balbezit. Metra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Metra kopt de bal weg. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni passt de bal in één keer door. Metra is nu in balbezit. Metra haalt uit met een fantastische trap. Bonardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:11

62e minuut.
Gajdziński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantoni met een sublieme pass. Daar is Barbieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cristaldi rent richting de bal. Metra verovert de bal door een tackle van achteren. Metra met een sublieme pass. Pantoni rent richting de bal. Pantoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Patetta passt de bal met de wreef. Drewniak rent richting de bal. Drewniak passt de bal zonder na te denken. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Drewniak kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. Dardaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:12

72e minuut.
Potestà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kompany bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drewniak krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Potestà is nu in balbezit. Potestà geeft een lange en hoge pass. Metra kopt de bal weg. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Bonardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Metra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristaldi. Metra raakt geblesseerd tijdens het duel. Potestà zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pantoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real British - nondimeno 0:13

78e minuut.
Gawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbieri met de inworp. Patetta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Patetta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barbieri de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Metra bereikt de bal nog maar net als eerste. Metra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real British 71%, nondimeno 29%.
Real British - nondimeno 0:13