Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro Sporting Flora
343off Tactiek 541-3
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.3 gemiddelde waardering 45
uitmuntend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Nazaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Golański rent richting de bal. Golański probeert naar een medespeler te passen. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 1:0

5e minuut.
Hajdu passt de bal in één keer door. Günde probeert de bal aan de voet te houden. Giżycki probeert naar een medespeler te passen. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Płotka bokst de bal weg.

10e minuut.
Kormoranowski speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Wale rent richting de bal. Wale schiet op doel. Günde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Günde de bal onder controle te krijgen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski geeft een hoge lob. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 2:0

21e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wale krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Kormoranowski geeft de bal voor. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Kormoranowski met een sublieme pass. Golański rent richting de bal. Golański passt de bal met de wreef. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ... Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski geeft de bal voor. Umaña kan de bal niet met de borst controleren. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klabaník met een sublieme pass. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 43%, Sporting Flora 57%.
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 2:0

46e minuut.
Bździądło komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Giżycki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 3:0

53e minuut.
Giżycki rent richting de bal. Ochetan rent richting de bal. Jõgis onderschept slim de pass. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczucki komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Umaña speelt de bal door. Ochetan speelt de bal door. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kormoranowski speelt de bal door. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golański passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Nazaruk verovert de bal door een tackle van achteren. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański met een sublieme pass. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Szczucki met de inworp. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña geeft een lange en hoge pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor draait met de bal, schiet en ... Cârlea bokst de bal weg.

88e minuut.
Budalić passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan met een sublieme pass. Golański rent richting de bal. Golański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Anasiak de bal. Wale rent richting de bal. Maculewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wale raakt geblesseerd tijdens het duel. Wale neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 29%, Sporting Flora 71%.
Vieni avanti Molinaro - Sporting Flora 4:0