Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street Mantova 1911
BluRain Tactiek Palla lunga 2
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 51.2
solid Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen excellent


15e minuut.
Strzyga geeft de bal voor. Inworp. Houtman met de inworp. Tepšić rent richting de bal. Tepšić schiet op doel. Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Strzyga trapt de bal weg. Houtman kopt de bal weg. Klungelig pakt Apreotesei de bal. Apreotesei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Klungelig pakt Kalde de bal. Kalde passt de bal in één keer door. Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina onderschept slim de pass. Molina probeert naar een medespeler te passen. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić schiet op doel. Mokrzycki bokst de bal weg.

37e minuut.
Pezinho speelt de bal door. Tepšić is nu in balbezit. Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić verovert de bal door een tackle van achteren. Tepšić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quispe onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tepšić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Apreotesei rent richting de bal. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tepšić heeft problemen om de bal te vangen. Tepšić passt de bal met de wreef. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 39%, Mantova 1911 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rain Street - Mantova 1911 0:0

49e minuut.
Schneider geeft een lange en hoge pass. Boháček bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić schiet op doel. Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić met een sublieme pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Mantova 1911 1:0

73e minuut.
Strzyga geeft de bal voor. Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmers geeft de bal voor. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić schiet op doel. Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Mantova 1911 2:0

75e minuut.
Boháček geeft een lange en hoge pass. Molina is nu in balbezit. Tepšić rent richting de bal. Tepšić draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Mantova 1911 3:0

80e minuut.
Montero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rogan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kilikevich heeft problemen om de bal te vangen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz geeft een hoge lob. Daar is Kilikevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 51%, Mantova 1911 49%.
Rain Street - Mantova 1911 3:0