Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 Rain Street
Palla lunga 2 Tactiek BluRain
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.3 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Quispe geeft een hoge lob. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tulus. Tulus krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Tulus geeft de bal voor. Hongbin kopt de bal weg. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sáenz. Schneider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gaberšić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrero Barrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Liistri met de inworp. Kilikevich rent richting de bal. Houtman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kilikevich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaberšić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Oszenda met een sublieme pass. Furlong rent richting de bal. Furlong geeft een lange en hoge pass. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. Mokrzycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 45%, Rain Street 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantova 1911 - Rain Street 0:0

46e minuut.
Kiese rent richting de bal. Furlong rent richting de bal. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Boháček geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kiese stond buitenspel. Schneider maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Rain Street 1:0

55e minuut.
Kalde heeft problemen om de bal te vangen. Kalde speelt de bal door. Liistri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich passt de bal met de wreef. Barrero Barrero bokst de bal weg.

57e minuut.
Kilikevich kopt de bal weg. Gaberšić heeft problemen om de bal te vangen. Oszenda begaat een overtreding. Gaberšić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gaberšić kan niet meer verder spelen. Szołtysik komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzyga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tepšić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rondana komt het veld opgelopen. Zampella komt het veld opgelopen. Tepšić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mokrzycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mantova 1911 - Rain Street 1:1

67e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus met een sublieme pass. Oszenda met een sublieme pass. Tepšić rent richting de bal. Tepšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondana verovert de bal door een tackle van achteren. Rondana probeert naar een medespeler te passen. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. Mokrzycki bokst de bal weg.

78e minuut.
Boháček passt de bal in één keer door. Tepšić is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rondana is nu in balbezit. Rondana passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mitka de bal. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Sáenz geeft een lange en hoge pass. Hongbin heeft problemen om de bal te vangen. Oszenda geeft een lange en hoge pass. Kiese rent richting de bal. Kiese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 61%, Rain Street 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantova 1911 - Rain Street 1:1