Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro C.S.K.A PISA
4-1-2-1-2 Tactiek tutti avanti
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.2 gemiddelde waardering 62.1
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Vervaecke controleert de bal met de borst. Vervaecke met een sublieme pass. Deman rent richting de bal. Deman geeft een hoge lob. Sacchi springt en kopt de bal. Cârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. Cârlea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Wale raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Edwards komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Klabaník geeft een hoge lob. Sacchi probeert de bal aan de voet te houden. Edwards speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Portillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - C.S.K.A PISA 1:0

26e minuut.
Kormoranowski met een sublieme pass. Niedziela rent richting de bal. Stănăşilă maakt een afschuwelijke overtreding. Stănăşilă krijgt een gele kaart. Niedziela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golański komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sacchi rent richting de bal. Sacchi passt de bal zonder na te denken. Akalın is nu in balbezit. Diekmann onderschept slim de pass. Diekmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Deman speelt de bal door. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke passt de bal in één keer door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Cârlea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 57%, C.S.K.A PISA 43%.
Vieni avanti Molinaro - C.S.K.A PISA 1:0

46e minuut.
Buhoiu kan de bal niet met de borst controleren. Buhoiu geeft de bal voor. Borejko rent richting de bal. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann schiet op doel. Cârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Vervaecke passt de bal in één keer door. Günterorth is nu in balbezit. Roman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Roman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Roman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Golański passt de bal in één keer door. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela passt de bal met de wreef. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Paal!

55e minuut.
Kormoranowski geeft de bal voor. Daar is Brás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards schiet op doel. Na een snelle pass probeert Strijbosch de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - C.S.K.A PISA 2:0

56e minuut.
Klungelig pakt Echeverría de bal. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Kormoranowski probeert naar een medespeler te passen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Portillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Doeltrap. Cveklić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Niedziela passt de bal in één keer door. Kormoranowski rent richting de bal. Kormoranowski geeft een hoge lob. Edwards krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vervaecke speelt de bal door. Günterorth is nu in balbezit. Günterorth passt de bal met de wreef. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić schiet op doel. Cârlea bokst de bal weg.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trinca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 49%, C.S.K.A PISA 51%.
Vieni avanti Molinaro - C.S.K.A PISA 2:0