Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S.K.A PISA Vieni avanti Molinaro
tutti avanti Tactiek 343off
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 66.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Deman rent richting de bal. Deman speelt de bal door. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.K.A PISA - Vieni avanti Molinaro 1:0

13e minuut.
Vervaecke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacchi passt de bal in één keer door. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Strijbosch geeft de bal voor. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wale de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski speelt de bal door. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Descaveirado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.S.K.A PISA - Vieni avanti Molinaro 1:1

33e minuut.
Deman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trinca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 54%, Vieni avanti Molinaro 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.A PISA - Vieni avanti Molinaro 1:1

58e minuut.
Buhoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan rent richting de bal. Lenkić is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Cveklić komt het veld opgelopen. Muis komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Brás tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedziela komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Klabaník passt de bal met de wreef. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Günterorth zijn tegenspeler op de grond. Günterorth krijgt een gele kaart. Golański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kormoranowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Buhoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. Descaveirado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.K.A PISA 57%, Vieni avanti Molinaro 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S.K.A PISA - Vieni avanti Molinaro 1:1