Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio Sporting Flora
3 5 2 top Tactiek 541-4D
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 44.2
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
goed Verdedigen uitstekend


35e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Hupperts onderschept slim de pass. Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes draait met de bal, schiet en ... Płotka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes met een sublieme pass. Fabri rent richting de bal. Fabri geeft een hoge lob. Cartes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Bździądło komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 44%, Sporting Flora 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SORTOIANO Calcio - Sporting Flora 0:0

56e minuut.
Umaña geeft een lange en hoge pass. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo is nu in balbezit. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vicente geeft een hoge lob. Fabri met een sublieme pass. Keting bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło verovert de bal door een tackle van achteren. Bździądło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Umaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cambria de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liturgista komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Burliga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shandor de bal. Popielak begaat een overtreding. Popielak krijgt een gele kaart. Shandor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duarte komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mvila probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo is nu in balbezit. Vicente probeert naar een medespeler te passen. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Burliga passt de bal in één keer door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mvila. Vicente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vicente kan niet meer verder spelen. Hajdu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fabri met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria onderschept slim de pass. Cambria schiet op doel. Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Iannuccillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mvila heeft problemen om de bal te vangen. Mvila speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sporting Flora 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 53%, Sporting Flora 47%.
SORTOIANO Calcio - Sporting Flora 1:0