Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 Sassari Calcio F.C.
Palla lunga 2 Tactiek 343
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Klungelig pakt Barajas de bal. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgoń legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gorgoń krijgt een gele kaart. Gaberšić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaberšić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fuse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 1:0

19e minuut.
Kilikevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Hongbin de bal. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin rent richting de bal. Hongbin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sirone heeft problemen om de bal te vangen. Barajas is nu in balbezit. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Fuse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 2:0

32e minuut.
Sirone probeert naar een medespeler te passen. Csala is nu in balbezit. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 2:1

40e minuut.
Lage is nu in balbezit. Lage passt de bal met de wreef. Zdrojewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mokrzycki trapt de bal weg van het doel. Csala kopt de bal weg. Szusza rent richting de bal. Szusza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 2:2

44e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero passt de bal met de wreef. Hongbin met een sublieme pass. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 62%, Sassari Calcio F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 2:2

49e minuut.
Barajas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liistri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Maczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kalde met een sublieme pass. Hongbin is nu in balbezit. Hongbin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Burçak speelt de bal door. Lage met een sublieme pass. Quaglioni rent richting de bal. Quaglioni geeft de bal voor. Zdrojewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mitka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maczkowski met een snelle inworp. Csala rent richting de bal. Csala geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Gaberšić passt de bal met de wreef. Liistri probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich is nu in balbezit. Sirone speelt de bal door. Kilikevich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fuse trapt de bal weg. Kalde kopt de bal weg. Quaglioni heeft problemen om de bal te vangen. Hongbin rent richting de bal. Hongbin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kilikevich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Fuse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 50%, Sassari Calcio F.C. 50%.
Mantova 1911 - Sassari Calcio F.C. 3:2