Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio Vieni avanti Molinaro
3 5 2 top Tactiek 4-1-2-1-2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 62.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Cârlea probeert naar een medespeler te passen. Mvila kopt de bal weg. Akalın heeft problemen om de bal te vangen. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mvila met een sublieme pass. Cambria rent richting de bal. Echeverría tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeverría krijgt een gele kaart. Cambria raakt geblesseerd tijdens het duel. Cartes wilt de vrije trap nemen. Paal!

34e minuut.
Kormoranowski geeft een hoge lob. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogenberger is nu in balbezit. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podczaski geeft een lange en hoge pass. Cambria rent richting de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 50%, Vieni avanti Molinaro 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SORTOIANO Calcio - Vieni avanti Molinaro 0:0

53e minuut.
Fabri is nu in balbezit. Edwards onderschept slim de pass. Edwards geeft de bal voor. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Edwards passt de bal zonder na te denken. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Golański geeft een lange en hoge pass. Edwards springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Golański met een sublieme pass. Kormoranowski is nu in balbezit. Iannuccillo begaat een overtreding. Iannuccillo krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mvila verovert de bal door een tackle van achteren. Mvila passt de bal met de wreef. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo geeft de bal voor. Liturgista springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kormoranowski geeft een lange en hoge pass. Fabri heeft problemen om de bal te vangen. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Vieni avanti Molinaro 0:1

80e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 56%, Vieni avanti Molinaro 44%.
SORTOIANO Calcio - Vieni avanti Molinaro 0:1