Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro SORTOIANO Calcio
4-1-2-1-2 Tactiek 3 5 2 top
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
66 gemiddelde waardering 52.4
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría passt de bal in één keer door. Kormoranowski met een sublieme pass. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - SORTOIANO Calcio 1:0

5e minuut.
Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman passt de bal in één keer door. Golański probeert de bal aan de voet te houden. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Popielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela passt de bal met de wreef. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wale rent richting de bal. Popielak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wale is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kormoranowski met een snel genomen vrije trap. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Barreto bokst de bal weg.

40e minuut.
Iannuccillo heeft problemen om de bal te vangen. Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Popielak passt de bal zonder na te denken. Mvila rent richting de bal. Mvila passt de bal zonder na te denken. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 32%, SORTOIANO Calcio 68%.
Vieni avanti Molinaro - SORTOIANO Calcio 1:0

50e minuut.
Golański passt de bal met de wreef. Kormoranowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wale de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - SORTOIANO Calcio 2:0

51e minuut.
Niedziela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochetan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Golański passt de bal zonder na te denken. Kormoranowski rent richting de bal. Kormoranowski geeft een lange en hoge pass. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Klabaník verovert de bal door een tackle van achteren. Klabaník passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kormoranowski probeert naar een medespeler te passen. Golański geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bogenberger de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Wale is nu in balbezit. Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podczaski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Podczaski kan niet meer verder spelen. Hupperts komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Cârlea met een sublieme pass. Kormoranowski kopt de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Barreto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 43%, SORTOIANO Calcio 57%.
Vieni avanti Molinaro - SORTOIANO Calcio 2:0