Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street Sassari Calcio F.C.
BluRain Tactiek roma
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 50.2
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Houtman geeft de bal voor. Tepšić kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Fuse werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Sassari Calcio F.C. 1:0

18e minuut.
Zdrojewski kopt de bal weg. Maczkowski is nu in balbezit. Maczkowski met een sublieme pass. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz geeft de bal voor. Apreotesei kopt de bal weg. Daar is Tepšić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepšić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quaglioni. Apreotesei raakt geblesseerd tijdens het duel. Tepšić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Molina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Apreotesei draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Csala de bal. Houtman speelt de bal door. Tepšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 35%, Sassari Calcio F.C. 65%.
Rain Street - Sassari Calcio F.C. 1:0

54e minuut.
Burçak passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Szusza. Goede buitenspelval van de verdediging. Sáenz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Byboth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csala met een snelle inworp. Lage geeft de bal voor. Barrero Barrero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rain Street - Sassari Calcio F.C. 1:1

60e minuut.
Houtman met een sublieme pass. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei passt de bal met de wreef. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Fuse met een harde bal richting middenveld. Lage kopt de bal weg. Szusza rent richting de bal. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Sassari Calcio F.C. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 46%, Sassari Calcio F.C. 54%.
Rain Street - Sassari Calcio F.C. 1:2