Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 Mantova 1911
433 Tactiek Palla lunga 2
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 43.5
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin onderschept slim de pass. Hongbin geeft een lange en hoge pass. Gaberšić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:1

8e minuut.
Kilikevich passt de bal zonder na te denken. Coulibaly probeert de bal aan de voet te houden. Kalde met een sublieme pass. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Hongbin passt de bal zonder na te denken. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:2

17e minuut.
Daar is Coulibaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal zonder na te denken. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scurati onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kilikevich onderschept slim de pass. Liistri is nu in balbezit. Liistri met een sublieme pass. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić schiet op doel. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich schiet op doel. Kolos bokst de bal weg. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:3

24e minuut.
Liistri rent richting de bal. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich passt de bal in één keer door. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kolos trapt de bal weg van het doel. Kalde kopt de bal weg. Gaberšić rent richting de bal. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kalde kopt de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Colombini ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colombini naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gaberšić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaberšić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schneider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaberšić krijgt zijn hoofd ertegen. Kolos bokst de bal weg.

28e minuut.
Doeltrap. Mokrzycki trapt de bal weg. Schneider met een sublieme pass. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kalde passt de bal in één keer door. Liistri speelt de bal door. Gaberšić is nu in balbezit. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:4

33e minuut.
Doeltrap. Kolos trapt de bal weg. Kalde kopt de bal weg. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Liistri met een sublieme pass. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gaberšić de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:5

40e minuut.
Buontempo rent richting de bal. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin passt de bal in één keer door. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg.

45e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin speelt de bal door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 85%, Mantova 1911 15%.
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:6

48e minuut.
Liistri rent richting de bal. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich passt de bal in één keer door. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hongbin draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Peronja controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalde maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:7

69e minuut.
Kalde probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scurati onderschept slim de pass. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:8

74e minuut.
Rachino rent richting de bal. Hongbin onderschept slim de pass. Hongbin probeert naar een medespeler te passen. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Peronja rent richting de bal. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft een hoge lob. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider passt de bal zonder na te denken. Hongbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:9

83e minuut.
Igumanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich verovert de bal door een tackle van achteren. Kilikevich passt de bal in één keer door. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:10

84e minuut.
Rachino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hongbin de bal. Schneider met een sublieme pass. Gaberšić kan de bal niet met de borst controleren. Gaberšić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Primiceri met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Quispe geeft een hoge lob. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 72%, Mantova 1911 28%.
chelsea under 23 - Mantova 1911 0:10