Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sassari Calcio F.C. Vieni avanti Molinaro
roma Tactiek 4-1-2-1-2
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 60.6
goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Barajas passt de bal in één keer door. Budalić rent richting de bal. Budalić passt de bal met de wreef. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:1

18e minuut.
Akalın geeft de bal voor. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xasaylı is nu in balbezit. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inworp. Kormoranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zdrojewski rent richting de bal. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niedziela de bal. Niedziela schiet op doel. Fuse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:2

34e minuut.
Golański verovert de bal door een tackle van achteren. Golański passt de bal met de wreef. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Fuse trapt de bal weg van het doel. Golański is nu in balbezit. Golański speelt de bal door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ... Fuse bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Kormoranowski speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal met de wreef. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassari Calcio F.C. 63%, Vieni avanti Molinaro 37%.
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:2

48e minuut.
Niedziela passt de bal in één keer door. Barajas onderschept slim de pass. Csala bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Burçak speelt de bal door. Golański rent richting de bal. Golański speelt de bal door. Edwards is nu in balbezit. Edwards draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczkowski begaat een overtreding. Kormoranowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kormoranowski met een snel genomen vrije trap. Edwards springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Edwards onderschept slim de pass. Quaglioni is nu in balbezit. Edwards schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quaglioni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Quaglioni kan niet meer verder spelen. Depratti komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klungelig pakt Budalić de bal. Budalić probeert naar een medespeler te passen. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:3

74e minuut.
Klabaník geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kormoranowski de bal. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Edwards rent richting de bal. Edwards schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Roman komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Edwards passt de bal in één keer door. Barajas rent richting de bal. Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Fuse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

83e minuut.
Roman speelt de bal door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal zonder na te denken. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Fuse trapt de bal weg van het doel. Golański rent richting de bal. Golański passt de bal zonder na te denken. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Fuse bokst de bal weg.

87e minuut.
Caminero is nu in balbezit. Caminero geeft een lange en hoge pass. Daar is Edwards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edwards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sassari Calcio F.C. 68%, Vieni avanti Molinaro 32%.
Sassari Calcio F.C. - Vieni avanti Molinaro 0:4