Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora chelsea under 23
541-3 Tactiek 433
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 23.8
formidable Schieten unsatisfactory
average Passen weak
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Vicente rent richting de bal. Vicente passt de bal in één keer door. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel. Scurati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Rachino rent richting de bal. Rachino geeft een hoge lob. Umaña kopt de bal weg. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg.

12e minuut.
Vicente passt de bal in één keer door. Umaña is nu in balbezit. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 1:0

13e minuut.
Buontempo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz is nu in balbezit. Buontempo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buontempo krijgt een gele kaart. Maculewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maculewicz met een snel genomen vrije trap. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 2:0

18e minuut.
Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz passt de bal in één keer door. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Umaña rent richting de bal. Umaña geeft een hoge lob. Shandor is nu in balbezit. Shandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 3:0

26e minuut.
Buontempo is nu in balbezit. Shandor verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 4:0

27e minuut.
Buontempo probeert naar een medespeler te passen. Igumanović speelt de bal door. Klungelig pakt Coulibaly de bal. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña geeft een hoge lob. Shandor is nu in balbezit. Shandor haalt uit met een fantastische trap. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 5:0

34e minuut.
Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor onderschept slim de pass. Shandor heeft problemen om de bal te vangen. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 6:0

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Vicente de bal onder controle te krijgen. Umaña met een sublieme pass. Maculewicz met een sublieme pass. Daar is Shandor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shandor haalt uit met een fantastische trap. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oniṣoarã geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maculewicz passt de bal in één keer door. Vicente rent richting de bal. Vicente passt de bal zonder na te denken. Shandor is nu in balbezit. Shandor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 7:0

42e minuut.
Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã speelt de bal door. Arbizzani rent richting de bal. Vicente onderschept slim de pass. Vicente geeft de bal voor. Kolos bokst de bal weg. Klungelig pakt Colombini de bal. Shandor is nu in balbezit. Shandor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 26%, chelsea under 23 74%.
Sporting Flora - chelsea under 23 8:0

50e minuut.
Oniṣoarã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buontempo is nu in balbezit. Maculewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maculewicz geeft de bal voor. Shandor maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolos bokst de bal weg.

52e minuut.
Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor passt de bal zonder na te denken. Umaña speelt de bal door. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scurati probeert naar een medespeler te passen. Igumanović controleert de bal met de borst. Umaña rent richting de bal. Umaña draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 9:0

54e minuut.
Buontempo is nu in balbezit. Buontempo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arbizzani de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente draait met de bal, schiet en ... Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Umaña passt de bal in één keer door. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Maculewicz met een sublieme pass. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg.

62e minuut.
Coulibaly probeert naar een medespeler te passen. Shandor is nu in balbezit. Shandor passt de bal in één keer door. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã schiet op doel. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oniṣoarã neemt de hoekschop. Arbizzani probeert de bal met de borst te controleren. Shandor is nu in balbezit. Shandor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Scurati is nu in balbezit. Shandor verovert de bal door een tackle van achteren. Shandor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 10:0

75e minuut.
Arbizzani rent richting de bal. Umaña verovert de bal door een tackle van achteren. Umaña passt de bal zonder na te denken. Shandor is nu in balbezit. Shandor schiet op doel. Kolos bokst de bal weg. Shandor rent richting de bal. Shandor schiet op doel. Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 11:0

79e minuut.
Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz speelt de bal door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Scurati probeert naar een medespeler te passen. Kolos heeft problemen om de bal te vangen. Shandor is nu in balbezit. Shandor schiet op doel. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 12:0

83e minuut.
Oniṣoarã zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maculewicz met een sublieme pass. Umaña probeert naar een medespeler te passen. Shandor rent richting de bal. Shandor draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 13:0

88e minuut.
Vicente is nu in balbezit. Vicente met een sublieme pass. Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Shandor onderschept slim de pass. Shandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - chelsea under 23 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 11%, chelsea under 23 89%.
Sporting Flora - chelsea under 23 14:0