Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio Mantova 1911
3 5 2 top Tactiek Palla lunga 2
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 48.2
solide Schieten zeer goed
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mitka rent richting de bal. Mitka speelt de bal door. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes haalt uit met een fantastische trap. Mokrzycki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Keting passt de bal met de wreef. Gaberšić is nu in balbezit. Bogenberger is nu in balbezit. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Bogenberger geeft de bal voor. Cambria kan de bal niet met de borst controleren. Strzyga rent richting de bal. Cartes rent richting de bal. Cartes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rumian probeert naar een medespeler te passen. Bogenberger is nu in balbezit. Gaberšić is nu in balbezit. Gaberšić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri geeft de bal voor. Klungelig pakt Mvila de bal. Cartes rent richting de bal. Cartes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Gaberšić is nu in balbezit. Mvila begaat een overtreding. Gaberšić raakt geblesseerd tijdens het duel. Cassanmagnago met een snel genomen vrije trap. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 0:1

27e minuut.
Strzyga verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzyga. Cartes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cartes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mokrzycki bokst de bal weg.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iannuccillo zal de hoekschop nemen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri rent richting de bal. Fabri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Podczaski speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria passt de bal zonder na te denken. Cartes is nu in balbezit. Cartes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 42%, Mantova 1911 58%.
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 0:1

51e minuut.
Klungelig pakt Mvila de bal. Liistri is nu in balbezit. Liistri probeert naar een medespeler te passen. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap. Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaberšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaberšić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 0:2

58e minuut.
Bogenberger onderschept slim de pass. Bogenberger geeft een lange en hoge pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 1:2

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Duarte komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Schneider geeft een hoge lob. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 1:3

82e minuut.
Popielak passt de bal in één keer door. Mvila rent richting de bal. Mvila passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liturgista de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cambria is nu in balbezit. Mvila is nu in balbezit. Mvila passt de bal in één keer door. Cambria rent richting de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 47%, Mantova 1911 53%.
SORTOIANO Calcio - Mantova 1911 1:3