Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 SORTOIANO Calcio
Palla lunga 2 Tactiek 3 5 2 top
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 54.5
solid Schieten very good
average Passen solid
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Mvila speelt de bal door. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe onderschept slim de pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kilikevich is nu in balbezit. Popielak onderschept slim de pass. Popielak met een sublieme pass. Gaberšić rent richting de bal. Gaberšić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kilikevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalde de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Podczaski. Kalde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalde kan niet meer verder spelen. Cassanmagnago komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Daar is Strzyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambria is nu in balbezit. Quispe onderschept slim de pass. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mitka speelt de bal door. Kilikevich is nu in balbezit. Iannuccillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iannuccillo krijgt een gele kaart. Kilikevich raakt geblesseerd tijdens het duel. Liistri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kilikevich is nu in balbezit. Kilikevich draait met de bal, schiet en ... Barreto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mvila kopt de bal weg. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cartes de bal. Cartes draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki bokst de bal weg.

34e minuut.
Mvila probeert de bal aan de voet te houden. Kilikevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielak begaat een overtreding. Popielak krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cassanmagnago is nu in balbezit. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes probeert naar een medespeler te passen. Cambria rent richting de bal. Cambria schiet op doel. Mokrzycki bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 66%, SORTOIANO Calcio 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantova 1911 - SORTOIANO Calcio 0:0

49e minuut.
Cambria kopt de bal weg. Podczaski met een sublieme pass. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo geeft de bal voor. Cambria maakt een snoekduik en kopt de bal. Mokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Hongbin rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schneider krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Liistri speelt de bal door. Mitka rent richting de bal. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cambria rent richting de bal. Cambria draait met de bal, schiet en ... Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Keting passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kilikevich de bal. Keting is nu in balbezit. Kilikevich onderschept slim de pass. Kilikevich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Liturgista komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo onderschept slim de pass. Iannuccillo probeert naar een medespeler te passen. Cambria heeft problemen om de bal te vangen. Cambria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Podczaski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mitka de bal. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Strzyga de bal onder controle te krijgen. Mokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duarte komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Mvila rent richting de bal. Mvila passt de bal zonder na te denken. Cambria rent richting de bal. Cambria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Iannuccillo kopt de bal weg. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Podczaski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mvila de bal. Mvila probeert naar een medespeler te passen. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 64%, SORTOIANO Calcio 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mantova 1911 - SORTOIANO Calcio 0:0