Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street C.S.K.A PISA
BluRain Tactiek tutti avanti
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
45.4 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Furlong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Apreotesei komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Diekmann probeert de bal aan de voet te houden. Trinca is nu in balbezit. Boháček schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boháček krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sáenz kopt de bal weg. Emmers probeert de bal aan de voet te houden. Sacchi rent richting de bal. Sacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - C.S.K.A PISA 0:1

11e minuut.
Diekmann onderschept slim de pass. Diekmann met een sublieme pass. Vervaecke rent richting de bal. Vervaecke geeft een hoge lob. Sacchi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Günterorth geeft de bal voor. Osório kopt de bal weg. Vervaecke heeft problemen om de bal te vangen. Vervaecke geeft een hoge lob. Sacchi krijgt zijn hoofd ertegen. Bárcena bokst de bal weg.

26e minuut.
Strijbosch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oszenda met de inworp. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Günterorth bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Günterorth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günterorth geeft een lange en hoge pass. Diekmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Bárcena probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tepšić passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Lenkić de bal onder controle te krijgen. Kiese is nu in balbezit. Kiese schiet op doel. Portillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rain Street - C.S.K.A PISA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 54%, C.S.K.A PISA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rain Street - C.S.K.A PISA 1:1

48e minuut.
Lenkić geeft een lange en hoge pass. Sáenz kan de bal niet met de borst controleren. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Günterorth onderschept slim de pass. Günterorth geeft een hoge lob. Diekmann rent richting de bal. Diekmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Oszenda kopt de bal weg. Osório heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann schiet op doel. Bárcena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - C.S.K.A PISA 1:2

61e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Tulus met een sublieme pass. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - C.S.K.A PISA 1:3

62e minuut.
Cveklić komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Unali komt het veld opgelopen. Rondana komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kiese geeft een hoge lob. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke geeft de bal voor. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Bárcena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Günterorth bereikt de bal nog maar net als eerste. Günterorth geeft een hoge lob. Cveklić kopt de bal weg. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić draait met de bal, schiet en ... Bárcena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Emmers neemt vlug de vrije trap. Muis kopt de bal weg. Cveklić rent richting de bal. Cveklić haalt uit met een fantastische trap. Bárcena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Günterorth bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmers verovert de bal door een tackle van achteren. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda geeft de bal voor. Apreotesei maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 60%, C.S.K.A PISA 40%.
Rain Street - C.S.K.A PISA 1:3