Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vieni avanti Molinaro chelsea under 23
343off Tactiek 433
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 23.5
excellent Schieten unsatisfactory
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan speelt de bal door. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Colombini geeft de bal voor. Inworp. Budalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Scurati met een harde bal richting middenveld. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Primiceri kopt de bal weg. Golański speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolos met een sublieme pass. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Colombini de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft de bal voor. Roman rent richting de bal. Roman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Colombini geeft de bal voor. Inworp. Budalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scurati probeert naar een medespeler te passen. Ochetan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roman maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Scurati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roman is nu in balbezit. Scurati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roman raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedziela neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. Kolos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kormoranowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kormoranowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niedziela geeft de bal voor. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan passt de bal in één keer door. Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Scurati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rachino geeft een hoge lob. Inworp. Budalić met een snelle inworp. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colombini trapt de bal weg van het doel. Golański kopt de bal weg. Ochetan kan de bal niet met de borst controleren. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 1:0

27e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal in één keer door. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kormoranowski rent richting de bal. Niedziela is nu in balbezit. Roman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan schiet op doel. Kolos bokst de bal weg. Klungelig pakt Scurati de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 2:0

31e minuut.
Ochetan passt de bal zonder na te denken. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal zonder na te denken. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Doeltrap. Scurati trapt de bal weg van het doel. Echeverría kopt de bal weg. Niedziela rent richting de bal. Niedziela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budalić met de inworp. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Colombini probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klabaník is nu in balbezit. Klabaník met een sublieme pass. Kormoranowski speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Colombini de bal. Roman rent richting de bal. Roman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kolos met een harde bal richting middenveld. Golański kopt de bal weg. Colombini rent richting de bal. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan schiet op doel. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een hoge lob. Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 9%, chelsea under 23 91%.
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 2:0

47e minuut.
Impallommeni passt de bal in één keer door. Kormoranowski geeft de bal voor. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela geeft een lange en hoge pass. Ochetan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Golański kopt de bal weg. Colombini controleert de bal met de borst. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 3:0

53e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Roman is nu in balbezit. Roman passt de bal in één keer door. Niedziela rent richting de bal. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Echeverría kopt de bal weg. Daar is Budalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budalić speelt de bal door. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Scurati rent richting de bal. Scurati geeft een lange en hoge pass. Borejko kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kormoranowski met een sublieme pass. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Roman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roman speelt de bal door. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 4:0

69e minuut.
Kolos met een harde bal richting middenveld. Roman kopt de bal weg. Daar is Scurati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Echeverría is nu in balbezit. Echeverría passt de bal in één keer door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Roman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 5:0

77e minuut.
Niedziela rent richting de bal. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Kolos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Budalić rent richting de bal. Budalić geeft een lange en hoge pass. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochetan rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Budalić neemt de hoekschop. Roman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Budalić neemt de hoekschop. Niedziela heeft problemen om de bal te vangen. Kormoranowski speelt de bal door. Roman is nu in balbezit. Roman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kormoranowski met de inworp. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal zonder na te denken. Roman rent richting de bal. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 6:0

89e minuut.
Klungelig pakt Colombini de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan met een sublieme pass. Niedziela rent richting de bal. Niedziela schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieni avanti Molinaro 11%, chelsea under 23 89%.
Vieni avanti Molinaro - chelsea under 23 6:0