Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 Vieni avanti Molinaro
433 Tactiek 343off
37% Balbezit 63%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 65
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 61.4
unsatisfactory Schieten formidable
average Passen excellent
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Budalić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rachino. Budalić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kormoranowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Golański maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Roman met een sublieme pass. Wale is nu in balbezit. Wale probeert naar een medespeler te passen. Golański rent richting de bal. Golański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Colombini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Budalić met de inworp. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela met een sublieme pass. Kormoranowski met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:1

6e minuut.
Rachino is nu in balbezit. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale speelt de bal door. Golański rent richting de bal. Golański draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Scurati de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:2

9e minuut.
Arbizzani rent richting de bal. Arbizzani geeft een lange en hoge pass. Roman kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Echeverría met een sublieme pass. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziela passt de bal met de wreef. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Wale kopt de bal weg. Scurati heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela rent richting de bal. Niedziela schiet op doel. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:3

13e minuut.
Niedziela speelt de bal door. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Scurati met een harde bal richting middenveld. Roman probeert naar een medespeler te passen. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:4

19e minuut.
Golański passt de bal zonder na te denken. Wale rent richting de bal. Golański speelt de bal door. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:5

21e minuut.
Scurati met een sublieme pass. Niedziela kan de bal niet met de borst controleren. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański haalt uit met een fantastische trap. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:6

22e minuut.
Wale rent richting de bal. Wale passt de bal in één keer door. Roman probeert naar een medespeler te passen. Niedziela rent richting de bal. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Doeltrap. Kolos trapt de bal weg. Roman kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Arbizzani is nu in balbezit. Golański is nu in balbezit. Golański met een sublieme pass. Niedziela rent richting de bal. Niedziela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Roman speelt de bal door. Wale heeft problemen om de bal te vangen. Wale passt de bal met de wreef. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Niedziela passt de bal met de wreef. Golański rent richting de bal. Golański passt de bal zonder na te denken. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Budalić neemt de hoekschop. Golański krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Niedziela heeft problemen om de bal te vangen. Golański rent richting de bal. Golański schiet op doel. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:7

34e minuut.
Roman passt de bal zonder na te denken. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal in één keer door. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Golański rent richting de bal. Golański probeert naar een medespeler te passen. Niedziela heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scurati de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:8

38e minuut.
Rachino geeft een hoge lob. Inworp. Budalić met de inworp. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kolos speelt de bal door. Echeverría met een sublieme pass. Roman speelt de bal door. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg. Scurati is nu in balbezit. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale probeert naar een medespeler te passen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. Scurati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budalić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wale probeert naar een medespeler te passen. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Wale is nu in balbezit. Wale probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golański draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 93%, Vieni avanti Molinaro 7%.
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:9

47e minuut.
Roman speelt de bal door. Klungelig pakt Wale de bal. Golański met een sublieme pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kormoranowski met een snelle inworp. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela passt de bal met de wreef. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Wale is nu in balbezit. Wale passt de bal met de wreef. Niedziela rent richting de bal. Golański rent richting de bal. Golański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolos met een harde bal richting middenveld. Roman kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela probeert naar een medespeler te passen. Golański rent richting de bal. Golański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:10

60e minuut.
Niedziela onderschept slim de pass. Niedziela met een sublieme pass. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:11

60e minuut.
Peronja probeert naar een medespeler te passen. Primiceri heeft problemen om de bal te vangen. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Colombini probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kolos probeert naar een medespeler te passen. Roman kopt de bal weg. Colombini heeft problemen om de bal te vangen. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Primiceri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klabaník met een snel genomen vrije trap. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:12

69e minuut.
Primiceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Primiceri speelt de bal door. Buontempo heeft problemen om de bal te vangen. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Ochetan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Budalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Budalić met een sublieme pass. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:13

75e minuut.
Doeltrap. Kolos met een harde bal richting middenveld. Roman kopt de bal weg. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Roman kopt de bal weg. Klungelig pakt Arbizzani de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scurati de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Scurati de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kormoranowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Golański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golański haalt uit met een fantastische trap. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:14

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Budalić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wale kopt de bal weg. Golański rent richting de bal. Golański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kolos trapt de bal weg van het doel. Echeverría rent richting de bal. Echeverría passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Budalić rent richting de bal. Budalić passt de bal met de wreef. Colombini is nu in balbezit. Wale verovert de bal door een tackle van achteren. Wale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:15

84e minuut.
Impallommeni rent richting de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:16

87e minuut.
Wale onderschept slim de pass. Wale probeert naar een medespeler te passen. Golański speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:17

90e minuut.
Echeverría probeert naar een medespeler te passen. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scurati. Scurati krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 91%, Vieni avanti Molinaro 9%.
chelsea under 23 - Vieni avanti Molinaro 0:17