Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 SORTOIANO Calcio
433 Tactiek 3 5 2 top
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 53
waardeloos Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Cartes passt de bal met de wreef. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila probeert naar een medespeler te passen. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Scurati is nu in balbezit. Scurati geeft de bal voor. Fabri is nu in balbezit. Fabri geeft een lange en hoge pass. Cartes is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Cartes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski speelt de bal door. Cambria is nu in balbezit. Cartes rent richting de bal. Cartes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rachino met een sublieme pass. Cartes is nu in balbezit. Cartes speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Colombini is nu in balbezit. Colombini geeft een lange en hoge pass. Mvila kopt de bal weg. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Cartes schiet op doel. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Cambria rent richting de bal. Cartes rent richting de bal. Colombini is nu in balbezit. Cartes verovert de bal door een tackle van achteren. Cartes haalt uit met een fantastische trap. Kolos bokst de bal weg.

11e minuut.
Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo geeft een hoge lob. Cambria kopt de bal weg. Cartes is nu in balbezit. Cartes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Iannuccillo kopt de bal weg. Cartes rent richting de bal. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:1

13e minuut.
Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulibaly rent richting de bal. Podczaski begaat een overtreding. Podczaski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Podczaski passt de bal met de wreef. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes is nu in balbezit. Cartes draait met de bal, schiet en ... Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:2

17e minuut.
Primiceri rent richting de bal. Mvila rent richting de bal. Mvila met een sublieme pass. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel. Scurati probeert de bal aan de voet te houden. Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:3

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iannuccillo met een snelle inworp. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila geeft een lange en hoge pass. Cartes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Iannuccillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cambria is nu in balbezit. Cambria passt de bal in één keer door. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mvila onderschept slim de pass. Mvila met een sublieme pass. Cambria is nu in balbezit. Klungelig pakt Cartes de bal. Cartes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:4

36e minuut.
Coulibaly kan de bal niet met de borst controleren. Mvila rent richting de bal. Mvila probeert naar een medespeler te passen. Cambria heeft problemen om de bal te vangen. Cambria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Fabri onderschept slim de pass. Cambria rent richting de bal. Cartes is nu in balbezit. Cartes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:5

42e minuut.
Coulibaly raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Antoniotto komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Cartes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colombini. Colombini krijgt een gele kaart. Cartes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cambria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cartes heeft problemen om de bal te vangen. Cartes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 78%, SORTOIANO Calcio 22%.
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:5

48e minuut.
Popielak verovert de bal door een tackle van achteren. Popielak probeert naar een medespeler te passen. Cambria is nu in balbezit. Klungelig pakt Cambria de bal. Cambria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Podczaski is nu in balbezit. Podczaski passt de bal met de wreef. Cartes rent richting de bal. Cartes haalt uit met een fantastische trap. Kolos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Mvila de bal onder controle te krijgen. Mvila met een sublieme pass. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartes schiet op doel. Kolos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:6

57e minuut.
Cambria heeft problemen om de bal te vangen. Cartes is nu in balbezit. Cartes met een sublieme pass. Cambria rent richting de bal. Cambria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Keting bereikt de bal nog maar net als eerste. Keting passt de bal in één keer door. Podczaski speelt de bal door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fabri passt de bal met de wreef. Podczaski heeft problemen om de bal te vangen. Podczaski passt de bal zonder na te denken. Cambria rent richting de bal. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mvila geeft een hoge lob. Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Scurati geeft de bal voor. Fabri kopt de bal weg. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:7

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Keting geeft een lange en hoge pass. Liturgista rent richting de bal. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:8

81e minuut.
Iannuccillo met een snelle inworp. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mvila passt de bal in één keer door. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Scurati kopt de bal weg. Podczaski rent richting de bal. Podczaski passt de bal in één keer door. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Kolos bokst de bal weg.

84e minuut.
Daar is Arbizzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri rent richting de bal. Fabri passt de bal in één keer door. Liturgista rent richting de bal. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Mvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 81%, SORTOIANO Calcio 19%.
chelsea under 23 - SORTOIANO Calcio 0:8