Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rain Street Vieni avanti Molinaro
BluRain Tactiek 4-1-2-1-2
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
47.7 gemiddelde waardering 63.4
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Wale kopt de bal weg. Daar is Niedziela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale onderschept slim de pass. Wale haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Caminero passt de bal met de wreef. Wale heeft problemen om de bal te vangen. Wale geeft een lange en hoge pass. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel. Barrero Barrero bokst de bal weg. Daar is Osório, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 0:1

8e minuut.
Kormoranowski rent richting de bal. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nazaruk rent richting de bal. Oszenda is nu in balbezit. Oszenda passt de bal zonder na te denken. Kiese rent richting de bal. Kiese schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cârlea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Emmers bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan passt de bal met de wreef. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Barrero Barrero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kormoranowski geeft een hoge lob. Emmers kopt de bal weg. Osório probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wale rent richting de bal. Wale haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Houtman passt de bal in één keer door. Tepšić is nu in balbezit. Met opzet legt Klabaník zijn tegenspeler op de grond. Klabaník krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Nazaruk geeft de bal voor. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela schiet op doel. Barrero Barrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 0:2

23e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Niedziela kopt de bal weg. Emmers rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wale. Wale krijgt een gele kaart. Emmers raakt geblesseerd tijdens het duel. Emmers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tepšić is nu in balbezit. Caminero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Caminero naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tepšić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Furlong wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ochetan de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Barrero Barrero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

30e minuut.
Tulus geeft een hoge lob. Golański speelt de bal door. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski geeft de bal voor. Wale maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 0:3

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Barrero Barrero niet meer kan verder spelen. Bárcena komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Sáenz geeft een hoge lob. Tepšić rent richting de bal. Tepšić probeert naar een medespeler te passen. Kiese bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Inworp. Echeverría komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Osório begaat een overtreding. Golański raakt geblesseerd tijdens het duel. Kormoranowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Golański rent richting de bal. Golański passt de bal in één keer door. Wale is nu in balbezit. Wale schiet op doel. Bárcena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Oszenda probeert naar een medespeler te passen. Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman probeert naar een medespeler te passen. Kiese rent richting de bal. Kiese draait met de bal, schiet en ... Cârlea bokst de bal weg. Kiese is nu in balbezit. Kiese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 54%, Vieni avanti Molinaro 46%.
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 1:3

46e minuut.
Budalić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Osório verovert de bal door een tackle van achteren. Oszenda rent richting de bal. Oszenda met een sublieme pass. Tepšić is nu in balbezit. Tepšić schiet op doel. Cârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kiese heeft problemen om de bal te vangen. Kiese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:3

56e minuut.
Buitenspel voor Kiese. Goede buitenspelval van de verdediging. Borejko neemt vlug de vrije trap. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ... Bárcena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:4

61e minuut.
Tulus onderschept slim de pass. Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Bárcena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wale is nu in balbezit. Wale passt de bal met de wreef. Daar is Emmers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klabaník geeft een hoge lob. Tulus kopt de bal weg. Budalić heeft problemen om de bal te vangen. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale draait met de bal, schiet en ... Bárcena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kiese controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Echeverría maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niedziela is nu in balbezit. Niedziela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:5

71e minuut.
Houtman bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtman passt de bal met de wreef. Borejko geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kormoranowski is nu in balbezit. Kormoranowski passt de bal met de wreef. Ochetan rent richting de bal. Niedziela bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziela draait met de bal, schiet en ... Bárcena bokst de bal weg. Daar is Emmers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wale onderschept slim de pass. Wale schiet op doel. Bárcena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:6

76e minuut.
Edwards komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kiese is nu in balbezit. Borejko rent richting de bal. Borejko geeft een hoge lob. Wale controleert de bal met de borst. Wale schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Oszenda passt de bal zonder na te denken. Emmers speelt de bal door. Klungelig pakt Osório de bal. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kormoranowski geeft een hoge lob. Bárcena met een sublieme pass. Budalić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Edwards de bal onder controle te krijgen. Edwards schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wale rent richting de bal. Wale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:7

89e minuut.
Klabaník geeft een lange en hoge pass. Kormoranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kormoranowski speelt de bal door. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rain Street 60%, Vieni avanti Molinaro 40%.
Rain Street - Vieni avanti Molinaro 2:7