Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Pegliolandia Pescara Diabolika team
532 bassa.2 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 29.1
very good Schieten average
average Passen average
good Verdedigen poor


2e minuut.
Rudecki passt de bal met de wreef. Adler is nu in balbezit. Adler passt de bal in één keer door. Nyúl rent richting de bal. Nyúl draait met de bal, schiet en ... Kin Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković speelt de bal door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 1:0

7e minuut.
Ouholík probeert naar een medespeler te passen. Nyúl is nu in balbezit. Rydol maakt een afschuwelijke overtreding. Rydol krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Rudecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler passt de bal in één keer door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ugarteche geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouholík met de inworp. Nyúl rent richting de bal. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ugarteche geeft een lange en hoge pass. Rudecki is nu in balbezit. Rudecki geeft een hoge lob. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 2:0

19e minuut.
Di Marco met een sublieme pass. Çarçani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Argeri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler is nu in balbezit. Adler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nicolajsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolajsen probeert naar een medespeler te passen. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Argeri rent richting de bal. Nicolajsen speelt de bal door. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 3:0

30e minuut.
Ouholík passt de bal in één keer door. Nicolajsen speelt de bal door. Aleš is nu in balbezit. Nyúl verovert de bal door een tackle van achteren. Nyúl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kin Leung bokst de bal weg.

34e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Adler rent richting de bal. Adler probeert naar een medespeler te passen. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Çarçani bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki speelt de bal door. Ouholík speelt de bal door. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Nyúl schiet op doel. Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

38e minuut.
Rudecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ouholík probeert naar een medespeler te passen. Nyúl heeft problemen om de bal te vangen. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler draait met de bal, schiet en ... Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Argeri is nu in balbezit. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Argeri rent richting de bal. Nyúl onderschept slim de pass. Nyúl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 4:0

41e minuut.
Nyúl met een sublieme pass. Adler rent richting de bal. Argeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler onderschept slim de pass. Adler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Adler is nu in balbezit. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleš rent richting de bal. Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nyúl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel. Kin Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 23%, Pescara Diabolika team 77%.
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 5:0

54e minuut.
Rudnicki passt de bal in één keer door. Cernaj geeft de bal voor. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler haalt uit met een fantastische trap. Kin Leung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 6:0

61e minuut.
Inworp. Bradavec komt het veld opgelopen. Stergioudas komt het veld opgelopen. Soare komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Soare geeft de bal voor. Adler rent richting de bal. Bradavec is nu in balbezit. Bradavec draait met de bal, schiet en ... Kin Leung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 7:0

65e minuut.
Ouholík met de inworp. Bradavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradavec speelt de bal door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Bradavec is nu in balbezit. Bradavec passt de bal met de wreef. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 8:0

74e minuut.
Ouholík passt de bal zonder na te denken. Bradavec rent richting de bal. Rydol rent richting de bal. Bradavec verovert de bal door een tackle van achteren. Bradavec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Bradavec de bal. Ugarteche rent richting de bal. Bradavec verovert de bal door een tackle van achteren. Bradavec schiet op doel. Kin Leung probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 9:0

84e minuut.
Bradavec draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Aleš de bal. Argeri rent richting de bal. Bradavec onderschept slim de pass. Bradavec haalt uit met een fantastische trap. Kin Leung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 10:0

87e minuut.
Ouholík is nu in balbezit. Bradavec rent richting de bal. Bradavec geeft een lange en hoge pass. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler haalt uit met een fantastische trap. Kin Leung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 11:0

89e minuut.
Aleš rent richting de bal. Adler onderschept slim de pass. Ugarteche bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler verovert de bal door een tackle van achteren. Adler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rudecki passt de bal met de wreef. Bradavec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Argeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pegliolandia 27%, Pescara Diabolika team 73%.
Real Pegliolandia - Pescara Diabolika team 11:0