Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion Real Kazzimmino
trigun.2 Tactiek Super Nuova
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
58 gemiddelde waardering 55.5
solide Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Ponichter speelt de bal door. Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi geeft de bal voor. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Pereda de bal. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda begaat een overtreding. Aveni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Candela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Valsecchi met de inworp. Daar is Candela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponichter is nu in balbezit. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Aveni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Tessera met een sublieme pass. Zanchetti rent richting de bal. Valsecchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valsecchi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 49%, Real Kazzimmino 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leghorn Legion - Real Kazzimmino 0:0

48e minuut.
Garuffi is nu in balbezit. Garuffi geeft een lange en hoge pass. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Adorno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Bonifazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonifazi geeft de bal voor. Candela rent richting de bal. Arancibia onderschept slim de pass. Arancibia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Arancibia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsecchi passt de bal zonder na te denken. Gioffreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffreda draait met de bal, schiet en ... Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Valsecchi speelt de bal door. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda passt de bal met de wreef. Fazi rent richting de bal. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 44%, Real Kazzimmino 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leghorn Legion - Real Kazzimmino 0:0