Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team LX cbs milan
2-4-4 Tactiek pippo
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.2 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten zeer goed
matig Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Skriba rent richting de bal. Başoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Başoğlu draait met de bal, schiet en ... Kåberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušta passt de bal met de wreef. Oworuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko draait met de bal, schiet en ... Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - cbs milan 1:0

8e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Kopp rent richting de bal. Kopp passt de bal met de wreef. Oworuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oworuszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vega speelt de bal door. Hart rent richting de bal. Oworuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oworuszko schiet op doel. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Bušta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bušta schiet op doel. Socha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp verovert de bal door een tackle van achteren. Kopp speelt de bal door. Bušta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - cbs milan 2:0

26e minuut.
Sansonetti speelt de bal door. Bušta is nu in balbezit. Bušta speelt de bal door. Oworuszko rent richting de bal. Oworuszko haalt uit met een fantastische trap. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dumitrescu geeft de bal voor. Saša kopt de bal weg. Daar is Peřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Sansonetti rent richting de bal. Inworp. Sansonetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cadman probeert naar een medespeler te passen. Lappé geeft een hoge lob. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - cbs milan 2:1

43e minuut.
Vega met de inworp. Kopp rent richting de bal. Kopp passt de bal zonder na te denken. Oworuszko is nu in balbezit. Oworuszko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 55%, cbs milan 45%.
Team LX - cbs milan 2:1

54e minuut.
Oworuszko probeert de bal met de borst te controleren. Bušta is nu in balbezit. Kypriotis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bušta raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bušta neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Škvarka passt de bal in één keer door. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Başoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kåberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Zago met een snelle inworp. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Kypriotis begaat een overtreding. Kypriotis krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. Zago met een snel genomen vrije trap. Lappé kopt de bal weg. Klungelig pakt Hart de bal. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp draait met de bal, schiet en ... Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kypriotis geeft een lange en hoge pass. Peřina kopt de bal weg. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Peřina heeft problemen om de bal te vangen. Peřina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zago rent richting de bal. Zago geeft een hoge lob. Teribov geeft een lange en hoge pass. Başoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team LX - cbs milan 2:2

76e minuut.
Lappé geeft de bal voor. Inworp. Vega met de inworp. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Saša probeert naar een medespeler te passen. Sansonetti rent richting de bal. Sansonetti passt de bal zonder na te denken. Bušta rent richting de bal. Bušta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Silveirinha geeft de bal voor. Başoğlu kopt de bal weg. Zago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu haalt uit met een fantastische trap. Kåberg bokst de bal weg. Başoğlu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team LX - cbs milan 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team LX 45%, cbs milan 55%.
Team LX - cbs milan 2:3