Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amarantioss SAETTA Boys
Normal Tactiek Fulmini e saette
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 44.9
goed Schieten solide
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Resendes probeert de bal aan de voet te houden. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Zelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:1

3e minuut.
Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Oswos passt de bal met de wreef. Butanu speelt de bal door. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ... Mavromatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu passt de bal zonder na te denken. Eremia is nu in balbezit. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Eremia passt de bal zonder na te denken. Niemczycki rent richting de bal. Hyppönen rent richting de bal. Niemczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Niemczycki geeft de bal voor. Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butanu rent richting de bal. Butanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Eremia kopt de bal weg. Butanu rent richting de bal. Butanu draait met de bal, schiet en ... Mavromatis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:2

22e minuut.
Güler rent richting de bal. Güler geeft de bal voor. Sałek probeert de bal met de borst te controleren. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sałek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pytlarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyppönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyppönen draait met de bal, schiet en ... Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Konowalski geeft een hoge lob. Tejera kopt de bal weg. Güler heeft problemen om de bal te vangen. Hyppönen rent richting de bal. Hyppönen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Güler is nu in balbezit. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu speelt de bal door. Butanu is nu in balbezit. Butanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 51%, SAETTA Boys 49%.
Amarantioss - SAETTA Boys 0:3

46e minuut.
Hyppönen is nu in balbezit. Patiño onderschept slim de pass. Patiño speelt de bal door. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu passt de bal zonder na te denken. Oswos is nu in balbezit. Oswos schiet op doel. Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:4

52e minuut.
Hundt met een harde bal richting middenveld. Cantona kopt de bal weg. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zelić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Encuţescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:5

60e minuut.
Răscanu kan de bal niet met de borst controleren. Eremia onderschept slim de pass. Eremia passt de bal in één keer door. Oswos is nu in balbezit. Oswos haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:6

66e minuut.
Oswos schiet op doel. Zelić probeert de bal aan de voet te houden. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - SAETTA Boys 0:7

67e minuut.
Sałek heeft problemen om de bal te vangen. Sałek probeert naar een medespeler te passen. Encuţescu met een sublieme pass. Daar is Oswos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niemczycki met een snelle inworp. Resendes rent richting de bal. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 50%, SAETTA Boys 50%.
Amarantioss - SAETTA Boys 0:7