Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAETTA Boys Amarantioss
Fulmini e saette Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 38.6
good Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


1e minuut.
Niemczycki heeft problemen om de bal te vangen. Resendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Resendes probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Resendes kopt de bal weg. Dalea speelt de bal door. Hyppönen rent richting de bal. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu probeert naar een medespeler te passen. Eremia is nu in balbezit. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Mavromatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Oswos de bal. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Niemczycki probeert naar een medespeler te passen. Eremia is nu in balbezit. Eremia passt de bal in één keer door. Butanu rent richting de bal. Butanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - Amarantioss 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 56%, Amarantioss 44%.
SAETTA Boys - Amarantioss 1:0

61e minuut.
Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Oswos is nu in balbezit. Tejera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejera krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hyppönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyppönen passt de bal in één keer door. Güler rent richting de bal. Güler geeft de bal voor. Dalea springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Oswos schiet op doel. Zelić probeert naar een medespeler te passen. Domínguez heeft problemen om de bal te vangen. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - Amarantioss 2:0

85e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Resendes met een snelle inworp. Pytlarz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 49%, Amarantioss 51%.
SAETTA Boys - Amarantioss 2:0