Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion Team LX
trigun.2 Tactiek 2-4-4
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 47.2
goed Schieten solide
uitstekend Passen matig
formidabel Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Valsecchi speelt de bal door. Aveni is nu in balbezit. Walkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Walkiewicz krijgt een gele kaart. Aveni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aveni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Valsecchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelli met een sublieme pass. Valsecchi speelt de bal door. Perelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Perelli rent richting de bal. Perelli passt de bal in één keer door. Aveni speelt de bal door. Fazi rent richting de bal. Fazi geeft een hoge lob. Kåberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bušta passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Primieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Primieri krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Giovannetti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega met de inworp. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp haalt uit met een fantastische trap. Giacone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Saša neemt vlug de vrije trap. Garuffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bušta begaat een overtreding. Bušta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 36%, Team LX 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leghorn Legion - Team LX 0:0

51e minuut.
Aveni speelt de bal door. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi passt de bal zonder na te denken. Tettamanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tettamanzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Skriba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tettamanzi met een snelle inworp. Perelli geeft een lange en hoge pass. Walkiewicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fazi kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Team LX 1:0

72e minuut.
Aveni passt de bal in één keer door. Valsecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsecchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Aveni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Saša is nu in balbezit. Saša geeft een hoge lob. Daar is Aveni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsecchi rent richting de bal. Valsecchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Valsecchi heeft problemen om de bal te vangen. Valsecchi met een sublieme pass. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Kåberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - Team LX 2:0

82e minuut.
Valsecchi passt de bal in één keer door. Kopp rent richting de bal. Met opzet legt Perelli zijn tegenspeler op de grond. Perelli krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Aveni kopt de bal weg. Daar is Fazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkiewicz rent richting de bal. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi schiet op doel. Kåberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 36%, Team LX 64%.
Leghorn Legion - Team LX 2:0