Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Kazzimmino cbs milan
Super Nuova Tactiek pippo
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 50.7
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Lappé verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti passt de bal in één keer door. Tessera rent richting de bal. Tessera schiet op doel. Socha bokst de bal weg. Teribov onderschept slim de pass. Arancibia rent richting de bal. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Hart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - cbs milan 1:0

6e minuut.
Bonifazi met een snelle inworp. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetanov onderschept slim de pass. Cvetanov geeft een lange en hoge pass. Arancibia maakt een snoekduik en kopt de bal. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal in één keer door. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Arancibia krijgt zijn hoofd ertegen. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tessera is nu in balbezit. Teribov onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - cbs milan 2:0

29e minuut.
Bonifazi is nu in balbezit. Bonifazi passt de bal met de wreef. Daar is Tessera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera passt de bal in één keer door. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ponichter heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia schiet op doel. Socha bokst de bal weg.

37e minuut.
Arancibia is nu in balbezit. Arancibia passt de bal in één keer door. Cvetanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi geeft een hoge lob. Socha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Zanchetti de bal. Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia passt de bal met de wreef. Daar is Tessera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessera onderschept slim de pass. Cambio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cambio krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Arancibia rent richting de bal. Arancibia passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti haalt uit met een fantastische trap. Socha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - cbs milan 3:0

43e minuut.
Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Ponichter probeert naar een medespeler te passen. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Arancibia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kypriotis geeft de bal voor. Daar is Başoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Škvarka is nu in balbezit. Škvarka geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 40%, cbs milan 60%.
Real Kazzimmino - cbs milan 3:0

50e minuut.
Tessera met een sublieme pass. Arancibia rent richting de bal. Lappé bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - cbs milan 4:0

59e minuut.
Cvetanov onderschept slim de pass. Cvetanov geeft een lange en hoge pass. Zanchetti is nu in balbezit. Tessera rent richting de bal. Tessera draait met de bal, schiet en ... Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Silveirinha is nu in balbezit. Silveirinha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czerwek met een snelle inworp. Ponichter geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tessera is nu in balbezit. Lappé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tessera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tessera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Kazzimmino - cbs milan 5:0

66e minuut.
Socha trapt de bal weg van het doel. Cvetanov kopt de bal weg. Bonifazi met een sublieme pass. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia haalt uit met een fantastische trap. Socha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bonifazi rent richting de bal. Bonifazi geeft de bal voor. Arancibia kopt de bal weg. Tessera is nu in balbezit. Tessera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ponichter onderschept slim de pass. Ponichter geeft een lange en hoge pass. Teribov is nu in balbezit. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Peřina speelt de bal door. Škvarka heeft problemen om de bal te vangen. Škvarka geeft een hoge lob. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu haalt uit met een fantastische trap. Adorno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Silveirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia passt de bal in één keer door. Daar is Tessera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tessera haalt uit met een fantastische trap. Socha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Kazzimmino 41%, cbs milan 59%.
Real Kazzimmino - cbs milan 5:0