Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man SAETTA Boys
Nuova Era Tactiek Fulmini e saette
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 40.7
goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos geeft een lange en hoge pass. Chapon probeert de bal aan de voet te houden. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Chraca passt de bal zonder na te denken. Zavala heeft problemen om de bal te vangen. Zavala passt de bal met de wreef. Czibor is nu in balbezit. Czibor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Niemczycki is nu in balbezit. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Chraca speelt de bal door. Czibor rent richting de bal. Czibor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zubčić rent richting de bal. Zubčić passt de bal zonder na te denken. Chraca geeft een lange en hoge pass. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 42%, SAETTA Boys 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Demolition Man - SAETTA Boys 0:0

62e minuut.
Doeltrap. Chacon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Czibor passt de bal met de wreef. Zubčić geeft een lange en hoge pass. Daar is Zavala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zavala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - SAETTA Boys 1:0

73e minuut.
Sałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sałek passt de bal zonder na te denken. Kwasibrocki met een sublieme pass. Chacon is nu in balbezit. Chacon schiet op doel. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - SAETTA Boys 2:0

75e minuut.
Péri komt het veld opgelopen. Zakwas komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Niemczycki is nu in balbezit. Zakwas onderschept slim de pass. Sałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sałek krijgt een gele kaart. Zakwas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chraca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zakwas krijgt zijn hoofd ertegen. Hundt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Niemczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemczycki met een sublieme pass. Rimando bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Jankovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zubčić passt de bal in één keer door. Stukashov speelt de bal door. Péri bereikt de bal nog maar net als eerste. Péri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - SAETTA Boys 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 31%, SAETTA Boys 69%.
FC Demolition Man - SAETTA Boys 3:0