Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amarantioss Wrath Of The Righteous
Normal Tactiek TryoutB
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten matig
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


14e minuut.
Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza met een sublieme pass. Kałkus speelt de bal door. Tatu heeft problemen om de bal te vangen. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pečiva geeft een lange en hoge pass. Daar is Răscanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venet probeert naar een medespeler te passen. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Mavromatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mohd Khadar kopt de bal weg. Ducháček is nu in balbezit. Ducháček met een sublieme pass. Tatu rent richting de bal. Tatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pečiva kopt de bal weg. Tempsky kan de bal niet met de borst controleren. Hyppönen is nu in balbezit. Hyppönen schiet op doel. Selymes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amarantioss - Wrath Of The Righteous 1:0

32e minuut.
Kałkus passt de bal met de wreef. Daar is Ducháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ducháček speelt de bal door. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Mavromatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavromatis trapt de bal weg van het doel. Venet rent richting de bal. Resendes geeft een lange en hoge pass. Venet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 62%, Wrath Of The Righteous 38%.
Amarantioss - Wrath Of The Righteous 1:0

46e minuut.
Hyppönen speelt de bal door. Güler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güler speelt de bal door. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tejera geeft de bal voor. Hyppönen kopt de bal weg. Mohd Khadar is nu in balbezit. Dalea onderschept slim de pass. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Güler probeert de bal aan de voet te houden. Tatu is nu in balbezit. Tatu passt de bal in één keer door. Kałkus is nu in balbezit. Kałkus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tempsky met een sublieme pass. Cantona geeft een hoge lob. Răscanu kopt de bal weg. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kałkus passt de bal met de wreef. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelić begaat een overtreding. Tatu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ducháček wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amarantioss - Wrath Of The Righteous 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amarantioss 55%, Wrath Of The Righteous 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Amarantioss - Wrath Of The Righteous 1:1