Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leghorn Legion cbs milan
trigun.2 Tactiek pippo
45% Balbezit 55%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten solide
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen goed


9e minuut.
Teribov rent richting de bal. Aveni onderschept slim de pass. Aveni passt de bal met de wreef. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Fazi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gioffreda rent richting de bal. Gioffreda passt de bal in één keer door. Fazi probeert naar een medespeler te passen. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Valsecchi passt de bal in één keer door. Fazi is nu in balbezit. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 1:0

32e minuut.
Primieri geeft een hoge lob. Gioffreda probeert naar een medespeler te passen. Teribov onderschept slim de pass. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni draait met de bal, schiet en ... Socha bokst de bal weg.

34e minuut.
Fazi passt de bal met de wreef. Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda speelt de bal door. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aveni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 37%, cbs milan 63%.
Leghorn Legion - cbs milan 1:0

49e minuut.
Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambio verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 2:0

60e minuut.
Valsecchi onderschept slim de pass. Valsecchi geeft een lange en hoge pass. Fazi rent richting de bal. Fazi schiet op doel. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 3:0

76e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Başoğlu is nu in balbezit. Başoğlu draait met de bal, schiet en ... Giacone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 3:1

80e minuut.
Fazi heeft problemen om de bal te vangen. Cambio is nu in balbezit. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi draait met de bal, schiet en ... Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 4:1

88e minuut.
Primieri passt de bal met de wreef. Teribov rent richting de bal. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leghorn Legion - cbs milan 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leghorn Legion 45%, cbs milan 55%.
Leghorn Legion - cbs milan 5:1