Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbs milan Leghorn Legion
pippo Tactiek trigun.2
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
50.4 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten good
good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Gioffreda verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffreda speelt de bal door. Fazi speelt de bal door. Aveni is nu in balbezit. Aveni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gioffreda is nu in balbezit. Gioffreda met een sublieme pass. Kypriotis is nu in balbezit. Fazi onderschept slim de pass. Fazi schiet op doel. Socha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Valsecchi geeft een lange en hoge pass. Daar is Teribov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Leghorn Legion 0:1

21e minuut.
Fazi probeert naar een medespeler te passen. Lappé is nu in balbezit. Gioffreda verovert de bal door een tackle van achteren. Gioffreda schiet op doel. Socha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Leghorn Legion 0:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valsecchi met een snelle inworp. Perelli met een sublieme pass. Tettamanzi geeft de bal voor. Fazi springt en kopt de bal. Socha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Fazi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gioffreda de bal. Aveni is nu in balbezit. Fazi is nu in balbezit. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Socha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Kypriotis kopt de bal weg. Garuffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu schiet op doel. Giacone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Tettamanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveirinha onderschept slim de pass. Silveirinha speelt de bal door. Škvarka is nu in balbezit. Škvarka geeft de bal voor. Giacone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peřina is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Silveirinha verovert de bal door een tackle van achteren. Valsecchi is nu in balbezit. Valsecchi speelt de bal door. Fazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 72%, Leghorn Legion 28%.
cbs milan - Leghorn Legion 0:2

56e minuut.
Garuffi geeft een lange en hoge pass. Daar is Teribov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fazi verovert de bal door een tackle van achteren. Fazi haalt uit met een fantastische trap. Socha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Leghorn Legion 0:3

65e minuut.
Inworp. Tettamanzi met de inworp. Perelli geeft een hoge lob. Fazi krijgt zijn hoofd ertegen. Socha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Leghorn Legion 0:4

74e minuut.
Valsecchi met een snelle inworp. Perelli heeft problemen om de bal te vangen. Kypriotis speelt de bal door. Fazi is nu in balbezit. Fazi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lappé rent richting de bal. Lappé speelt de bal door. Garuffi verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu haalt uit met een fantastische trap. Giacone bokst de bal weg.

87e minuut.
Garuffi passt de bal met de wreef. Fazi met een sublieme pass. Gioffreda met een sublieme pass. Fazi rent richting de bal. Fazi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 62%, Leghorn Legion 38%.
cbs milan - Leghorn Legion 0:4