Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wrath Of The Righteous SAETTA Boys
TryoutB Tactiek Fulmini e saette
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten solid
adequate Passen good
average Verdedigen good


1e minuut.
Ducháček passt de bal in één keer door. Kałkus is nu in balbezit. Patiño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patiño krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mohd Khadar is nu in balbezit. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Argeşeanu rent richting de bal. Eremia onderschept slim de pass. Eremia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Patiño probeert naar een medespeler te passen. Butanu is nu in balbezit. Pečiva is nu in balbezit. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu geeft een lange en hoge pass. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Mohd Khadar is nu in balbezit. Butanu verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu speelt de bal door. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Gibelalde rent richting de bal. Eremia onderschept slim de pass. Tempsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia onderschept slim de pass. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibelalde heeft problemen om de bal te vangen. Butanu is nu in balbezit. Butanu schiet op doel. Selymes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 0:1

23e minuut.
Mohd Khadar passt de bal met de wreef. Gniza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eremia. Eremia krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Butanu is nu in balbezit. Butanu speelt de bal door. Gibelalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia onderschept slim de pass. Eremia draait met de bal, schiet en ... Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia passt de bal met de wreef. Butanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butanu draait met de bal, schiet en ... Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Beldemir probeert naar een medespeler te passen. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremia schiet op doel. Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gniza passt de bal in één keer door. Ducháček speelt de bal door. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap. Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 1:1

37e minuut.
Mohd Khadar met een sublieme pass. Tatu rent richting de bal. Tatu passt de bal zonder na te denken. Tempsky probeert naar een medespeler te passen. Gniza geeft de bal voor. Hundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 45%, SAETTA Boys 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 1:1

50e minuut.
Sałek geeft een hoge lob. Inworp. Gniza met de inworp. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Eremia geeft een hoge lob. Butanu kopt de bal weg. Pečiva heeft problemen om de bal te vangen. Oswos rent richting de bal. Oswos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 1:2

53e minuut.
Beldemir geeft de bal voor. Oswos rent richting de bal. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 1:3

64e minuut.
Mohd Khadar geeft een lange en hoge pass. Smochowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Kałkus draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Inworp. Patiño met de inworp. Tatu is nu in balbezit. Tatu draait met de bal, schiet en ... Hundt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gibelalde geeft de bal voor. Ducháček is nu in balbezit. Ducháček passt de bal in één keer door. Tatu rent richting de bal. Tatu schiet op doel. Hundt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Kałkus passt de bal met de wreef. Gniza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniza probeert naar een medespeler te passen. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Konowalski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gniza met de inworp. Tatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wrath Of The Righteous 40%, SAETTA Boys 60%.
Wrath Of The Righteous - SAETTA Boys 1:3