Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAETTA Boys Wrath Of The Righteous
Fulmini e saette Tactiek TryoutB
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 36.5
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Konowalski geeft de bal voor. Eremia controleert de bal met de borst. Tempsky is nu in balbezit. Eremia onderschept slim de pass. Eremia geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Argeşeanu is nu in balbezit. Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Butanu speelt de bal door. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel. Selymes bokst de bal weg.

27e minuut.
Ducháček heeft problemen om de bal te vangen. Ducháček passt de bal in één keer door. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus draait met de bal, schiet en ... Hundt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 0:1

31e minuut.
Eremia passt de bal met de wreef. Oswos rent richting de bal. Oswos passt de bal in één keer door. Butanu rent richting de bal. Butanu draait met de bal, schiet en ... Selymes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mohd Khadar geeft de bal voor. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Encuţescu zijn tegenspeler op de grond. Encuţescu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Butanu rent richting de bal. Butanu speelt de bal door. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Gibelalde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Butanu passt de bal zonder na te denken. Oswos is nu in balbezit. Mohd Khadar begaat een overtreding. Oswos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patiño komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Eremia kopt de bal weg. Daar is Mohd Khadar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butanu met een sublieme pass. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 42%, Wrath Of The Righteous 58%.
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 0:1

47e minuut.
Ducháček passt de bal met de wreef. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar passt de bal in één keer door. Kałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałkus schiet op doel. Hundt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Butanu speelt de bal door. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibelalde. Eremia raakt geblesseerd tijdens het duel. Eremia komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Moioli met de inworp. Mohd Khadar is nu in balbezit. Mohd Khadar geeft de bal voor. Tatu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 0:2

61e minuut.
Argeşeanu geeft een hoge lob. Ducháček kopt de bal weg. Beldemir rent richting de bal. Kałkus onderschept slim de pass. Kałkus draait met de bal, schiet en ... Hundt bokst de bal weg.

62e minuut.
Butanu speelt de bal door. Eremia speelt de bal door. Klungelig pakt Pečiva de bal. Oswos rent richting de bal. Oswos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 1:2

75e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu geeft een lange en hoge pass. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos schiet op doel. Selymes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAETTA Boys 54%, Wrath Of The Righteous 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAETTA Boys - Wrath Of The Righteous 2:2