Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man Amarantioss
Nuova Era Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 38.4
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Pytlarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nagornyak kopt de bal weg. Rosiewicz rent richting de bal. Cantona onderschept slim de pass. Cantona met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zubčić met een sublieme pass. Rosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiewicz met een sublieme pass. Gábos is nu in balbezit. Gábos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak probeert naar een medespeler te passen. Zavala is nu in balbezit. Gábos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Hyppönen probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz geeft een lange en hoge pass. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Jankovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nagornyak controleert de bal met de borst. Dalea is nu in balbezit. Chraca verovert de bal door een tackle van achteren. Hyppönen verovert de bal door een tackle van achteren. Hyppönen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Zavala speelt de bal door. Jakubiec is nu in balbezit. Jakubiec passt de bal in één keer door. Gábos heeft problemen om de bal te vangen. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zavala is nu in balbezit. Zavala passt de bal in één keer door. Tejera is nu in balbezit. Rosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rosiewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak verovert de bal door een tackle van achteren. Zubčić probeert naar een medespeler te passen. Jakubiec rent richting de bal. Jakubiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 42%, Amarantioss 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Demolition Man - Amarantioss 0:0

53e minuut.
Güler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyppönen is nu in balbezit. Maltagliati legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maltagliati krijgt een gele kaart. Hyppönen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyppönen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Amarantioss 0:1

61e minuut.
Nagornyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagornyak met een sublieme pass. Zavala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavala schiet op doel. Mavromatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Demolition Man - Amarantioss 1:1

64e minuut.
Răscanu geeft een hoge lob. Inworp. Zubčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zavala rent richting de bal. Zavala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nagornyak is nu in balbezit. Nagornyak speelt de bal door. Zavala is nu in balbezit. Gábos is nu in balbezit. Gábos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Resendes probeert naar een medespeler te passen. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlarz geeft de bal voor. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - Amarantioss 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 53%, Amarantioss 47%.
FC Demolition Man - Amarantioss 1:2